(SIDE2): Stjernens mor døde av komplikasjoner under en kosmetisk operasjon i forrige uke. Da West skulle synge sangen «Hey Mama» under en konsert i Paris lørdag sa det stopp.

Han sluttet å synge og ble stående på scenen. Mens fansen ropte og skrek til sitt idol kom Wests medhjelpere ut på scenen og trøstet den gråtende sangeren.

- En korist og DJ-en kom løpende bort til ham og holdt ham praktisk talt oppe. Han var merkbart ute av seg, sier en konsertgjenger til Wenn News.

En fan har lagt ut et videoklipp fra konserten på You Tube. Han beskriver opptrinnet som svært rørende og trist.

Klikk her for å se klippet på You Tube.

West trakk seg fra opptredenen på Victoria's Secret-showet i forrige uke på grunn av morens dødsfall. Men Kanye var fast bestemt på at showet skulle gå videre på europaturneen. På tross av at Paris-konserten var tøff for ham ønsker Kanye West å fullføre de andre konsertene i Europa som planlagt, melder Hollywood.com.

Det er foreløpig uklart hvorfor Donda West døde. En foreløpig obduksjon klarte ikke avgjøre hva hun døde av, skriver PR-Inside.com.

Bakgrunn:Døde av plastisk kirurgi

Eksperter venter på resultatene av tester som er tatt for å se om Donda West hadde giftstoffer i kroppen. Testene kan gi ledetråder i etterforskningen av dødsfallet.