Gå til sidens hovedinnhold

Dopapir til alle

Mens Downloadfestivalen maner til sex, oppfordrer Glastonbury folk til å drite.

(Side2): Nylig kunne Download-festivalen i Donington Park melde at en million gratis kondomer vil bli delt ut til de 75.000 besøkende når festivalen går av stabelen 8. til 10. juni i år.

Les også:Deler ut 1 million kondomer

Kan hende ser arrangørene av Glastonbury på sine nærmere 150.000 festivaldeltagerne som av den mer ensomme sorten.

Festivalen, som finner sted i den lille landsbyen Pilton i sørvest-England, har i hvert fall tatt mål av seg å forsyne sitt publikum med gratis toalettpapir.

Grønnest mulig
Grunnlegger Michael Eavis annonserte tirsdag planer om å dele ut 150.000 miljøvennlige doruller i år.

Papiret skal være av den resirkulerbare sorten, og skal sørge for en mer miljøvennlig festival som også blir lettere å holde ren.

- Budskapet vårt er veldig enkelt: ikke ta med deg eget dopapir. Det vil bli mer enn nok til alle, og enda viktigere; det vil bli riktig type. Vi oppfordrer folk til å være så grønne som mulig på årets festival, sier Eavis i følge DotMusic.

Norsk åpning
Glastonbury Festival of Contemporary Performing Arts er en av verdens største rockefestivaler, og når den går av stabelen 22. til 24. juni i år er det norske Adjagas som får æren av å åpne. På årets plakat finner du navn som Arctic Monkeys, The Killers, Björk og The Who, men det endelige programmet slippes ikke før i juni.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter