Gå til sidens hovedinnhold

Dopet ned sovende fan

Nye sjokkbilder av Pete Doherty er publisert mens han injiserer heroin i armen til en sovende kvinnelig fan.

(SIDE2): De sterke bildene av jenta som blir ufrivillig dopet ned på en hjemmefest i Øst-London av rockeren Pete Doherty ble trykket i britiske The Sun fredag.

Kjæresten til supermodell Kate Moss risikerer dermed fengsel enda en gang.

Kvinnen skal ha vært en stor fan av Pete og hans band Babyshambles. Som takk fikk hun injisert en sprøyte heroin i armen av vokalisten mens hun lå bevisstløs på kjøkkengulvet. Pete ble også avbildet med en sprøyte godt inn i hans tatoverte arm.

The Sun fikk bildene av en venn av Pete som hevder bildene er tatt de siste fem ukene.

Kate Moss var ikke tilstede under festen. Likevel ble henholdsvis nylige bilder av Moss som ligger helt utslått også publisert fredag.

- Pete er destruktiv
Dette er langt fra første gang Pete Doherty er i trøbbel for sitt dopmisbruk.

- Han er enormt destruktiv og tenker aldri på sin egen eller noen andres sikkerhet, sier en kilde til avisen.

- En ting er å påføre seg selv dødelig skader, men å injisere dop i en ung jente som ligger på gulvet er helt grusomt. Han fortjener å sitte bak lås og slå.

- Aldri slutt med Moss
Etter kokainskandalen i hørt, der Moss og Doherty ble avbildet mens de sniffet kokain i et platestudio, hevdet modellen at hun gjorde det slutt med skandalerockeren. Nylig ga de forholdet en ny sjanse.

Ifølge en kilde av The Sun skal det narkomane paret aldri ha gjort det slutt i mellomtiden.

Bildene etterforskes
Doherty har vært i rettslig trøbbel mange ganger. Senest i forrige uke fikk Doherty en betinget dom for narkotikalovbrudd.

Ifølge AP skal politiet i London etterforske bildene publisert i tabloidavisen. Doherty talsmann Tony Linkin sier han ikke vil kommentere saken.

Les også:

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken