(SIDE2): Trønderjenta var med i Big Brother her hjemme i 2006 og har siden den gang vært aktiv både som glamourmodell og artist.

HTML EMBED
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: 'your app id', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Side2 har gjort flere intervjuer med henne, blant annet som en del av treningsserien «7 kjappe».

Som mange nok husker fra Big Brother-presentasjonen er hun også datteren til TNT-trommeslageren Morten «Diesel» Dahl.

Fredag skriver Se og Hør Weekend at hun har hatt en het flørt med ekskjæresten til Paris Hilton, Doug Reinhardt. Bakgrunnen er bildet av de to tatt sammen utenfor nattklubben Voyeur i Los Angeles.

- Fotografene tok helt av. Det var nesten skremmende. Vi var på fest hjemme hos Doug, og der var det langt mer kjente personer enn meg som burde vært fotografert. Deriblant Leonardo DiCaprio, sier hun til ukebladet.

Hun vil ikke kommentere sitt forhold til Hollywood-kjekkasen som også er kjent via serien «The Hills» på MTV. I Hollywood jobber hun med sitt album.

På bildene fra Splash som er sendt ut forrige fredag ser man de to sammen. Et annet bildebyrå som jakter kjendiser dag og natt er X17. På sitt nettsted har de lagt ut video av seansen der Carina Dahl og Doug Reinhardt blir fotografert. Der kan det tilsynelatende virke som om Reinhardt ikke er spesielt opptatt av å smile til fotografene.

X17: Se videoen her

Samme nettsted postet også en video fra dagen etter, der kan i et klipp se Doug Reinhardt nesten rømme fra en blond hente. Den videoen ser du her.

18. mai ble Reinhardt fotografert i det han guidet en ikke navngitt brunette inn i bilen etter et besøk på nattklubben My Studio.

Torsdag meldte X17 at han dater Rima Fakih . Hun ble nylig kåret til Miss USA, men er ikke like populær i alle miljøer . Det er ikke bekreftet, men mye tyder i hvert fall på at han har kommet over Paris Hilton.

Paris har for øvrig besøkt Monaco med en annen nordmann, Aksel Lund Svindal, i det siste, og vist rumpa i filmbyen Cannes i Frankrike.

HTML EMBED