(SIDE 2): Paris Hilton har erklært sin kjærlighet til eks-realitykjendis fra «The Hills», Doug Reinhardt. Nå viser det seg at han likevel ikke er den eneste mannen Paris har i tankene, melder den britiske avisen Daily Mail.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fortsatt forelsket?
Blondinen har ikke klart å glemme eksen, den greske millionærarvingen Stavros Niarchos. Avisen hevder at hun ringer ham så ofte som 3 ganger i uken.

Doug vet at de fortsatt er venner, men Paris skal ha holdt det skjult at de har så hyppig kontakt. Paris har tidligere forsøkt å vinne tilbake Stavros, som også har vært sammen med den bittelille tv-stjernen Mary-Kate Olsen.

Har kjøpt ring
Reinhardt (som tidligere har datet Lauren Conrad og Amanda Bynes) skal allerede ha kjøpt en forlovelsesring til Paris. Nylig uttalte hotellarvingen at hun hadde funnet mannen hun ville tilbringe resten av livet med, og paret virket svært forelsket.

LES MER HER:Se så forelsket!

- Vi er bestevenner. Det er ikke slik at vi akkurat har møttes, vi har kjent hverandre det siste året, men jeg var da i et forhold (med Benji Madden). Nå er jeg skikkelig forelsket og lykkelig sa Paris Hilton i et intervju ifølge Hollyscoop.com.

Baseballspiller
hjemmesiden sin forteller Doug Reinhardt at han drømmer om å bli profesjonell baseballspiller. Før han ble sammen med Paris var han mest kjent for å ha blitt dumpet av Lauren Conrad på «The Hills».

LES OGSÅ:Paris og typen i slagsmål