Gå til sidens hovedinnhold

Elisa (24) tatoverte seg for å opplyse om handikappet sitt

Den tyske jenta er døv.

(SIDE2): Elisa Menzel fra Berlin har vært døv på venstre øre siden hun var liten. Og for alle de som har hørselsproblemer på et øre, eller som er venner eller familie med noen som har det, så vet man godt det er lite vits å henvende seg til det øret som ikke hører.

LES også: Denne jentas tatovering har et skjult budskap

Men det er ikke noe alle som hører på begge ørene tenker over, og Elisa valgte derfor å tatovere seg for å opplyse om at hun ikke hører på det øret. En liten tatovering bak øret, som er symbolet for at lyden ikke er på.

- Når folk snakket til meg og jeg ikke hørte hva de sa, spurte de sarkastisk om jeg var døv eller. Når jeg da svarte at ja, det er jeg, så ble de forlegne, forteller hun til Metro.

LES også: 1000 nordmenn tatoverte en slik i helgen

Hun lastet bilde av tatoveringen opp på Imgur, der den har fått mye oppmerksomhet. Også de nærmeste er positive til det lille symbolet.

- Tatovøren ble litt sjokkert da jeg fortalte årsaken til at jeg ønsket den tatoveringen. Venner og skolekamerater synes det er kult, og også foreleserne. Fremmede har spurt om den betyr det den gjør, og selv foreldrene mine, som ikke er glad i tatoveringer, synes den er morsom.

LES mer: Dette redder deg fra å angre på en tatovering

Kommentarer til denne saken