Gå til sidens hovedinnhold

Dra dit nå

Demonjakt og luksus - dette er tilbudene vi mener du bør vurdere akkurat nå.

Følg oss på FACEBOOK

ROMA: Engler og demoner
Denne reisen til Roma i selskap med forfatteren Tom Egeland handler selvsagt om engler og demoner, men kanskje like mye om deres fravær. Den norsk suksessforfatteren, også internasjonalt kjent for å amerikanske Dan Brown i næringen (og noen sier en høy gang), lover i tillegg å røpe noen av hemmelighetene bak sine bøker.
Når 1.–4. april 2011
Hvem Inspiratour
Pris 9990 kr per person inkludert flyreise Oslo–Roma, tre netter i dobbeltrom på hotell, flere foredrag og guiding i Roma med Tom Egeland.
Husk Det vil hjelpe å lese Egelands bøker som «Paktens voktere», «Lucifers evangelium» og «Sirkelens ende» før du reiser.

FRANKRIKE: Lei ditt «eget» slott
Omgitt av vinmarker er Chateau de Villejovet et vakkert slott finfint beliggende nederst i Loiredalen ved Ardentes. Går en vennegjeng sammen – eller du har bryllupsplaner ­– kan du leie hele slottet, som har plass til 20 overnattingsgjester, for én uke for knapt tusen kroner per person..
Når 6.–13. mai 2011
Hvem Novasol
Pris 20 819 kr for 20 personer i én uke.
Husk Fly til Paris og lei bil der. Flypriser Oslo–Paris tur–retur i mai 2011 fra ca. 1000 kr www.norwegian.no eller www.sas.no.

BURMA: Pagoder og flytende øyer
Burma (Myanmar) er de gylne pagodenes land, og nå oppfordrer både nobelprisvinner Aung San Suu Kyi og det største opposisjonspartiet i landet turistene til å reise dit. Dette opplegget tar deg med på en rundreise i det sørøstasiatiske landet som omfatter seilas på Irrawaddy-elven og overnatting på hotell og hytter bygd på peler.
Når 11.–26. mars 2011
Hvem Viktors Farmor
Pris Ca. 24 600 norske kr inkludert flyreise fra København og hotellopphold i dobbeltrom, en rekke måltider, innenriks flytransport, cruise på Inlesjøen og Irrawaddy-elva samt guide og tips.
Husk Visum er obligatorisk (600 kr).

POLEN: Vinter i Tatrafjellene
Zakopane er Polens vinterhovedstad. Skistedet ligger flott til ved foten av de majestetiske Tatrafjellene, og i januar skal du være sikret flotte skiforhold i en av Øst-Europas triveligste skilandsbyer.
Når 19.–26. januar 2011
Hvem Wizzair og www.booking.com.
Pris 2516 kr for fly tur–retur Sandefjord–Katowice samt syv netter i delt dobbeltrom på trestjerners Mercure Kasprowy Zakopane.
Husk Bruk en dag på Krakow. Byen ligger kun to timers behagelig bussreise fra Zakopane.

VIETNAM / KAMBODSJA: Mange attraksjoner
NRK-reporteren Gunnar Høidahl kjenner Sørøst Asia inngående fra sin tid som Asia-korrespondent i Sammen med Temareiser Fredrikstad tar han deg med til de store attraksjonene i de to landene.
Når 21. februar–6. mars 2011
Hvem Temareiser Fredrikstad
Pris 27 900 kr per person i dobbeltrom, måltider, sightseeing, guider, visum samt flyreiser ifølge programmet.
Husk Rough Guides har gode guidebøker om både Vietnam og Kambodsja,

SPANIA: Luksus på Gran Canaria

Meloneras vest for Maspalomas-stranden er stedet du skal bo om du vil oppleve det nye, luksuriøse Gran Canaria. Her ligger femstjerners-hotellene på rekke og rad. Hotel Baobab Resort er et av de flotteste nybyggene.
Når 22.–29. januar 2011
Hvem Solia.
Pris 6900 kr for charterpakke med halvpensjon og del av dobbeltrom.
Husk De beste innkjøpene gjør du i storbyen Las Palmas en times kjøring nord for Meloneras.

THAILAND: Fattig, men rik
Kakhon Ratchasima , eller bare Khorat, er sentrum for området Isan i det nordøstlige Thailand. Dette er en spennende by, der det blant annet snakkes et språk nært beslektet med laotisk. Dette er Thailands fattigste region, men også det området som best har ivaretatt thailandsk kultur. Oppholdet kan lett kombineres med noen dager i Bangkok.
Når 22.–25. februar 2011
Hvem www.booking.com
Pris 594 kr per person for del av dobbeltrom tre netter på Dusit Princess Korat.
Husk Tog og ekspressbuss tar deg fra Bangkok til Korat på tre timer. Ca. 35 kr.

USA: Spennende busstur
USAs østkyst byr på verdensmetropoler som New York, Washington og Philadelphia. Og blir du med på turbussen «Great Eastern Cities» får du også med deg Niagara Falls, Appalachene og kjerneområdet til amishfolket i Pennsylvania.
Når 16.–23. april 2011
Hvem Nordmanns-Reiser
Pris 6120 kr i dobbeltrom. Ingen måltider inkludert. Flyreise Norge–USA kommer i tillegg.
Husk Sjekk nøye gjeldende visumbestemmelser.

NORGE: Full fres i Våler
Hva med å kombinere litt fartsfylt moro i kombinasjon med gourmetmat? I et samarbeider med Vålerbanen har Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær ikke langt fra Hamar laget en interessant helgepakke for fartsglade gutter og jenter. Etter noen runder med raske ATVer i Skandinavias største motorpark er det motkvelden duket for et herlig måltid på gjestgiveriet,.
Når Vinter/vår 2011
Hvem Skaslien Gjestgiveri og Vålerbanen
Pris 2695 kr i dobbeltrom én natt (for to), som inkluderer én time med ATV på bane samt frokost og treretters gourmetmiddag.
Husk Skaslien ligger knapt to timer fra Oslo.

ITALIA: Smaken av Italia
Midt i det italienske vindistriktet Franciacorta øst for Milano ligger det luksuriøse spahotellet L´Albereta. Her venter stjernekokken Gualtiero Marchesi med herlige retter og flasker med den sprudlende bolicine-vinen. Hotellet er ellers kjent for sine mange vannbaserte spabehandlinger.
Når 12.–15. mars 2011.
Hvem Smaken av Italia
Pris 6375 kr for tre netter i dobbeltrom på det luksuriøse spahotellet L´Albereta i Franciacorta, vinsmaking, tre frokoster, én massasje samt én spesialbehandling med vann. I tillegg kommer flyreisen. Priser fra 743 kr tur-retur Oslo–Milano med Norwegian.
Husk Norwegian, SAS og Ryanair flyr til Milano/Bergamo.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken