(ØSTLANDETS BLAD): André Saltvedt har bodd i leiligheten i Theodor Hansens vei siden mai. Han beskriver nabolaget som stille og rolig, og er blitt litt kjent med de avdøde.

– Vi ble kjent da katten min ble borte noen dager. De var med på å se etter katten, forteller han med skjelvende røst.

Han synes det er forferdelig trist at noe slikt har skjedd.

– Vi er et lite og nytt nabolag hvor alle holder på å bli kjent. Det er rart at noe sånt skjer her på Kolbotn, sier han og rister lett på hodet.

To funnet døde på Kolbotn

Dette vet vi

Et ektepar ble natt til onsdag funnet døde i en leilighet på Kolbotn. Politiet tror ikke det er andre involverte i hendelsen. Politiets operasjonssentral fikk melding via AMK om en alvorlig voldshendelse i en leilighet på Kolbotn klokken 1.16.

Politi og ambulanse rykket umiddelbart ut til stedet. Der ble det funnet to voksne personer med store skader. Begge ble bekreftet døde på stedet. De avdøde er mann og kone, opplyser politiet.

– Tekniske og taktiske undersøkelser har påbegynt og vil fortsette utover morgenen og dagen, opplyser politiet.

Politiet opplyser at de vil komme med en oppdatering om saken i løpet av formiddagen, trolig klokken 11. De har foreløpig ingen flere opplysninger å gi.

– Av hensyn til den pågående etterforskningen har vi foreløpig ingen opplysninger å gi om dødsårsak eller drapsvåpen, skriver politiet.