(SIDE2): Forrige uke kom bildene fra Justin Bieber og Selena Gomezs romantiske og svært så følelsesladde ferie på Hawaii.

Ikledt minimalt med plagg i varmen, kastet de to turtelduene ikke bort tiden på hotellrommet, men koste seg i solen og det varme vannet - til glede for fotografene, som ivrig knipset i vei og foreviget kyss og klem mellom de to.

- Smertefull død
Det falt derimot ikke i god jord hos flere av Biebners mange fans.

- Hold deg unna Justin, din pedofil, twitret en sjalu Bieber-fan, mens en annen jente sendte av sted denne hatmeldingen:

- Selena er farlig nær en lang, smertefull død.

18 år gamle Selena har også tidligere blitt drapstruet av såkalte Beliebers - fans av 17 år gamle Justin.

Hemmelig
De to holdt i flere måneder forholdet skjult, hovedsakelig for å unngå at Bieber-fansen skulle bli lei seg for at helten hadde funnet sin utkårede.

Det er ikke bare på Twitter at de sjalu uttrykker sine mørke sider. Også på Facebook kommer sjalusien til uttrykk. Flere sider med «Selena» og «hater» i navnet eksisterer, og flere av dem ble det etter at bikini/kyssebildene dukket opp.

- Dersom Selena Gomez knuser Justin Biebers hjerte, skal jeg knuse ansiktet hennes, skriver en på siden, mens andre mener hun kun dater den kanadiske popprinsen i håp om at berømmelsen hans skal smitte over på henne.

Youtube-hit
Unge Bieber er regnet som den tredje mest innflytelsesrike artisten i verden - han har 9 millioner følgere på Twitter, mens hitsingelen Baby - regissert av norske Ray Kay - er sett over 500 millioner ganger.

YouTube er også der han ble oppdaget da han var 13 år gammel, og suksessen eksploderte i rekordfart. Han regnes som tidenes største YouTube-fenomen.

Selena på sin side er kjent fra Disneys TV-serie «The Wizards of Waverley Place», og har selv gitt ut et album. Det ble for øvrig slaktet her på Side2.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4282