Gå til sidens hovedinnhold

Spanderer kjempe kick-off

Tar med seg 600 ansatte på ukestur til Argentina

I forbindelse med relanseringen av Dressmann tar brødrene Petter og Marius Varner chartret et fly og spanderer en ordentlig utflukt på 600 ansatte. Destinasjon, Buenos Aires Argentina, skriver Dagens Næringsliv.

Kick-off turen har ett overordnet mål: å skape god stemning og samhold foran en relansering av Dressmann-kjeden.

Relasjonsbygging
Det er butikksjefene på Dressmann-butikkene som er invitert på den ukeslange turen. I tillegg er de konsernansatte invitert.

-Dette blir moro. Jeg har aldri vært i Argentina før. Dette er relasjonsbygging. Vi skal planlegge og forberede en omskaping av Dressmann-kjeden, sier Marius Varner i Varner-Gruppen til avisen.

Og han fortsetter: – I en servicebedrift som vi driver er vi avhengige av å ha topp folk som er topp motiverte. Dette er intern markedsføring, konstater Marius Varner.

Kostbar markedsføring
Flybransjens representanter opplyser til Dagens Næringsliv at en slik tur ikke er en billig affære. Å chartre to fly vil koste omkring ti millioner kroner. Og så kommer kost og losji til alle de 600 i tillegg.

Varner brødrene har riktignok ingen problemer med den økonomiske delen. De eier og styrer Norges største klesbutikkonsern med over 1100 butikker i ni land. Varner-Gruppen deres omsatte i 2009 for over åtte milliarder kroner, med et resultat før skatt på over én milliard kroner.

Les flere saker på NA24

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken