(SIDE2): Må han være smart, kjekk eller intelligent? Vi har snakket med noen av de tre jentene «MinaKristine», «Superbrand» og «Charmie» på nettsamfunnet iFlirt.no for å finne ut hvordan de mener drømmemannen er.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!


Humor, intelligens og utseende?
Dessverre er det nok slik at utseende er viktig, men jentene vi snakker med er opptatt av utseende i ulik grad. Alle mener det dreier seg om tiltrekning og at utseende ligger til grunn for å bli kjent med hverandre, men samtidig er det ikke det viktigste, påpeker «MinaKristine».
- Utseende er ikke det viktigste, men det er klart at man må være tiltrukket av personen man møter. Intelligens er viktigere enn utseende og jeg vil gjerne ha en klok mann som kan litt av hvert.

«Superbrand» mener utseende er viktig fordi hun gjerne vil «ha lyst på» kjæresten sin til enhver tid. I så fall er utseende av en mye større betydning enn for en som bare mener at utseende er det som gjør at man først får øynene opp for hverandre. Derimot har hun en annen oppfatning av hvor viktig det er med intelligens enn de andre jentene, som begge ønsker seg intelligente kjærester.

- Jeg tror det er viktig at man kan lære hverandre noe og at man er sånn cirka på samme nivå. Så lenge man ikke føler at det er store forskjeller som gjør det ubehagelig, så spiller det ingen rolle.

Humor mener mange det er det som redder oss gjennom de tunge stundene, og det er avgjørende for at et forhold skal vare. Våre jenter er også opptatt av at partneren har humor, og i tillegg poengterer «Superbrand» at man må ha samme type humor. Det holder jo ikke å bare være morsom, for hvis man skal muntre hverandre opp må man kunne le av de samme tingene.

Må drømmemannen ha lyst på barn?
Her svarer jentene helt forskjellig, så det er tydelig at dette er veldig individuelt. Man skulle kanskje tro at alle ville ha en familie, men mens «MinaKristine» sier hun ikke kaster bort tiden sin på menn som ikke vil ha barn, så er det ikke like viktig for «Charmie».
- Det er ikke det viktigste, men det hadde ikke gjort noe heller, er hennes svar på dette spørsmålet.
«Superbrand» sin kommentar er: «Ja, det hadde vært koselig med en egen familie...», men hun avviser heller ikke menn som ikke vil ha barn.

Ingen av jentene stiller seg negative til om mannen har barn fra før av, så da er det altså ingen grunn for alenefedre eller ukepappaer å tro de er ute av markedet.

Sjalusi?
«MinaKristine», «Superbrand» og «Charmie» er alle enige i at typen godt kan være litt sjalu, men det er ingen som ønsker seg en «hero» som banker opp andre fordi de kikker på dama hans.
- Både og. Er man litt sjalu så viser det at man faktisk bryr seg om den man er sammen med. Blir man sykelig sjalu så er ikke det så bra. Menn snur seg etter pene damer, og sånn er det bare. Det behøver ikke bety noe mer enn at han faktisk syntes hun var pen, sier «Charmie».

Jobb og inntekt
Mens «Charmie» ikke synes det spiller noen rolle hvilket yrke hennes kjære har, så vil «Superbrand» gjerne ha en partner som gjør det samme som hun selv.

- Jeg vil helst at han jobber med noe som kan relateres til min jobb, for da har man muligheten til å tilføye hverandre ny informasjon som kan hjelpe begge, sier hun.

For «MinaKristine» er det to jobber hun helst ikke vil at hennes kjære skal ha.
- Så lenge han trives i jobben, så får man en lettere hverdag. Jobb er viktig, man skal trives. Helst ikke strippere eller halliker.

Ingen av jentene er ute etter en millionær, men de påpeker at han må kunne betale for seg.
- Det er ikke så viktig hvor mye han tjener, men det å ha en bra økonomi er positivt. Mannfolk som snylter er ikke bra, understreker «MinaKristine»


Fra nettdate til date
Vi er nysgjerrige på om jentene bruker lang tid på å bli kjent med en fyr på nettet, før de møter han i «virkeligheten»(IRL). Både «MinaKristine» og «Charmie» sier de er skeptiske og bruker en god stund. Mens «MinaKristine» sier hun er litt kostbar og forsiktig, har «Charmie» brent seg før og bruker en god del tid på å bli kjent med personen før hun går med på å møte ham.

- Jeg er litt vanskelig her jeg da, rett og slett fordi jeg er litt skeptisk. Det har med tidligere erfaringer å gjøre. Har jeg en god magefølelse om fyren så kan jeg vurdere det, men jeg må ha snakket med han en stund og fått en slags følelse av hva slags person han er. Jeg har vært på iFlirt en stund nå og i løpet av den tiden har jeg fått en del henvendelser, men så langt er det faktisk bare to jeg kunne tenkte meg å treffe.

«Superbrand» derimot mener det ikke er noen vits i å kaste bort tiden, og innrømmer at det skjer rimelig raskt om kjemien stemmer.

Sjekk om du er drømmemannen til «Charmie», «MinaKristine» og «Superbrand» her!