Gå til sidens hovedinnhold

Dronningen fikk ny hjemmeside

Det britiske kongehuset har freshet opp hjemmesiden.

(SIDE2): Den nye hjemmesiden ble relansert torsdag formiddag og er mye mer brukervennlig og funksjonell for enhver person som måtte fatte interesse for kongehuset.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bedre oversikt
Oversikt over dronning Elizabeth IIs liv, bilder og videoer er tilgjengelig, samt kalendere inkorporert med Google maps der man til enhver tid kan sjekke hva og hvor de kongelige befinner seg. Informasjon om livet og fakta om prins William og prins Harry er selvsagt også med.

Vi tipper det var dronningen selv som slo et slag for en oppgradering av den heller tungvinne hjemmesiden og ønsket en ny og friskere side.

Sjekk ut den nye hjemmesiden her!

Egen TV-kanal
Dronningen lanserte for en tid tilbake The Royal Channel på YouTube, og den er selvsagt også å finne på den sprell ferske hjemmesiden. 82-åringen er opptatt av teknologi og er en racer på både e-post som hun sender til barn og barnebarn for å holde kontakt. Hun var for øvrig en av de aller første i verden til å sende e-post - hun fikk den æren på midten av 70-tallet på en militærbase.

Les også:Dronningen av Google

Nye seksjoner
Kongehusets sider er et viktig verktøy for pressen og brukes for å holde seg oppdatert på tidspunkter og informasjon om kongefamilien i Storbritannia å vel som her hjemme. Det norske kongehusets hjemmesiden ble oppdatert med en samisk versjon samme uke som kronprinsparet gjestet Kautokeino og Karasjok i forrige uke i forbindelse med den samiske nasjonaldagen.

Den rojale britiske hjemmesiden har blitt oppdatert med en del nye funksjoner - blant annet utvidet informasjon om det britiske commonwealth, eller samveldelandene, der dronningen er monark for 16 medlemsland.

En egen seksjon om de kongelige dyrene er også på plass.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot