Gå til sidens hovedinnhold

Kongen feiret nyttår med jaktkompiser

Mens dronning Sofia satt hjemme alene, skriver spansk ukeblad.

(SIDE2): Spanske dronning Sofia tror fullt og fast på at svigersønnen Iñaki Urdangarin ikke har begått lovbruddene han er siktet for i hjemlandet, og skal være knust av beskyldningene som er rettet mot ham, skriver det spanske ukebladet Diez Minutos.

Dronningen savner ifølge bladet også datteren Cristina og resten av familien, som har bodd i Washington DC siden beskyldningene mot Urdangarin dukket opp for noen år tilbake. Situasjonen blir ikke bedre av at svigersønnskandalen har bidratt til å øke avstanden mellom Sofia og ektemannen Juan Carlos.

Lever atskilte liv
Ifølge den spanske avisen El Confidencial lever nemlig kong Juan Carlos og dronning Sofia helt atskilte liv, og treffes bare når de opptrer sammen i offentlige sammenhenger eller når familien samles.

Forholdet mellom de to ektefellene skal ha vært distansert i mange år, og har kjølnet ytterligere på grunn av Urdangarin-saken. Prinsesse Cristinas ektemann er beskyldt for underslag av offentlige midler, og må møte for retten i Spania i begynnelsen av februar.

Alle var opptatt
Diez Minutos hevder at ansatte ved slottet skal ha kommet over en gråtende dronning Sofia. Ukebladet skriver også at dronningen feiret nyttår alene.

Kong Juan Carlos tilbrakte nyttårshelgen på jakt sammen med kompiser, utenfor Madrid, mens tronfølgerparet feiret med prinsesse Letizias familie.

Prinsesse Elena og hennes to barn var heller ikke i Madrid, de var på besøk hos venner, mens Cristina og hennes familie var hjemme i Washington DC.

Dronning Sofia tilbringer mye tid sammen med sin søster, greskfødte prinsesse Irene, men hun tilbrakte nyttårshelgen i sitt opprinnelige hjemland Hellas.

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken