Gå til sidens hovedinnhold

- Kong Juan Carlos la an på prinsesse Diana

Spanskekongen er en uforbederlig skjørtejeger, hevdes i ny bok.

(SIDE2): I en ny bok om spanske dronning Sofia hevdes det at kong Juan Carlos har hatt utallige elskerinner, og at han og dronningen ikke har delt seng på 35 år. Ifølge Daily Mail drar forfatteren Pilar Eyre i boken fram igjen de gamle ryktene om at spanskekongen la an på prinsesse Diana da hun kom til Spania på ferie sammen med prins Charles.

Alderen skal ikke ha stanset 74-åringen, som ifølge boken jevnlig får vitamininnsprøytinger og behandlinger som skal bremse aldringen.

Affære med Diana?
I Pilar Eyres bok «La Soledad de la Reina» – «Dronningens ensomhet» – påstås det at Juan Carlos prøvde seg på prinsesse Diana da hun og prins Charles var det spanske kongeparets gjester på Mallorca på 1980-tallet.

Britiske Lady Colin Campell har tidligere fremsatt lignende påstander, og hevdet at Diana hadde en affære med Juan Carlos under et cruise i august 1986, og i april året etter.

Pilar Eyre skriver også at dronning Sofia ikke har delt seng med ektemannen siden 1976, og at det bare er pliktfølelsen som gjør at hun har holdt ut i ekteskapet.

– Den ensomste kvinnen i Spania
Eyre hevder også at Sofia overrasket kongen sammen med en av sine påståtte elskerinner, filmstjernen Sara Montiel, i feriehuset til noen venner, i Toledo i 1976.

Dagen etter måtte dronning Sofia være til stede under en fotballkamp, slik det var forventet av henne, før hun stormet ut av Zarzuela-palasset med sine tre barn på slep. Dronningen ble overtalt til å bli værende i det ulykkelige ekteskapet, skriver Eyre, og legger til:

– Rollen som dronning er trist, hun er den ensomste kvinnen i Spania, sier hun til det spanske ukebladet Vanitatis.

Bannlyst av tv-stasjon
– Dronning Sofia er en kvinne som er sveket og såret, og lever i et ekteskap som har vært en tragedie. De av kongens venner som jeg har snakket med, sier at de ikke liker henne, sier Pilar Eyre.

Forfatterinnen hevder at kongen så seint som i fjor hadde et forhold til en 25 år gammel oversetter.

Etter at boken kom ut, har Pilar Eyre fått beskjed om at hun ikke lenger vil bli invitert som gjeste til den spanske tv-kanalen Telecinco.

Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken