Gå til sidens hovedinnhold

Drøye jenter og siste mote

Kristine mener det finnes to typer drøye jenter - de som går i korte klær, og de som bare må ha dyre merkeklær. Les ukas diskusjon.

(SIDE2): Hvor viktig er det å følge siste skrik fra moteverdenen? Er det noe vits i å bruke mye penger på klær? Og hva gjør en jente drøy? Denne uken diskuterer jentepanelet mote.

Hvor opptatt er du av å følge hva som er siste mote?

Kristine: - Jeg følger med på hva som er siste mote. Har blitt mer forfengelig nå, i det siste, enn før. Men det betyr ikke at jeg dresser meg opp sånn til alle døgnens tider.

Andrea: - Jeg er jo opptatt av å følge moten, men er det noe som er på mote, men som ikke er noe for meg så kjøper jeg det ikke bare fordi det er mote....

Maren: - Jeg kjøper det jeg liker, uavhening av om det er mote eller ikke.

Laila: - Mote er hele livet mitt! Jeg mener, hva kan være viktigere? Hva skulle folk som Pia Haraldsen og meg selv gjort hvis det ikke hadde vært for mote, sier hun og ler.

Hvor handler du klær?

Kristine: - Jeg er ikke såå forfengelig at jeg må ha dyre klær fra topp til tå. Spanderer kanskje på meg noen Dior eller Gucci-solbriller, men ellers handler jeg etter lommeboka, og det vil si Vero Moda, Bik Bok, Bianco også lignende.

Andrea: - Jeg handler egentlig litt overalt. Bik Bok, Miss Sixty, Carlings, H&M, varierer litt med dyre og billige klær.

Maren: - Handler mye på Bik Bok!

Laila: - Så lenge butikken ligger i Hegdehaugsveien så er det greit. Ok, kan kanskje strekke meg til Bogstadveien.

Hvor mye bruker du på klær i måneden?

Kristine: - Oi, det er ikke mye, èn måned kan jeg bruke noen tusen, andre ingenting!Er ingen «shopaholic» med andre ord. Sannheten er, jeg liker ikke å shoppe!

Andrea: - Det er forskjellig.Har jeg en del penger bruker jeg cirka 2000 til 3000 tusen kroner. Det kommer veldig an på lommeboken. Handler faktisk ikke klær hver måned.

Maren: - Vanskelig å si, det er så veldig forskjellig.

Laila: - Hele lønna mi pluss litt ekstra. Jeg spiser ikke mat og sånn. Har mye gjeld, og får heldigvis krite mange steder.

Hvilken stil liker du?

Kristine: - Stilen min varierer, har ingen konkret stil, men styrer absolutt unna den overforfengelige dollete stilen. Blæh! Digger Dolcè & Gabbana-stilen, den litt androgyne og selvstendige stilen. Samtidig er jeg stor tilhenger av den litt mer shabby stilen, med en blanding av canvas bukser og en god genser.

Andrea: - Jeg liker mye brunt og grønt.Litt baggy pants, men også trange jeans med støvletter.Både rocka-stil og bohemstilen. Litt variasjon er fint.

Maren: - Jentete, men kan lett ta på meg en saggebukse. Men dongeri er meg. Sort, hvitt og pastellfarger er vel egentlig fargene jeg liker å kle meg i.

Laila: - Stil? Det verste som finnes er folk som har «egen stil». Nei, det viktigste er å følge moten. Du husker det jeg sa om at jeg ikke likte sykkelshorts forrige uke? Vel, nå gjør jeg det!

Hvor går grensen for at en jente kler seg for drøyt?

Kristine: - Det er to typer. Enten de som bærer alt som skal være kort, hvor det er om å gjøre å vise mest mulig hud. Det er bare «tacky». Ganske allright stil i senga, men ikke i andre sammenhenger, «He he». Den andre må være de som bare må ha dyre merker fra topp til tå, og aldri tillater seg undertøy fra H&M.

Andrea: - Altså man bør jo kle seg litt etter hvordan figuren er. Såklart skal man være fornøyd med seg selv og kroppen, men det finnes grenser for hva man skal vise og ikke vise. Rompeballer i korte miniskjørt for eksempel ,eller en drøy utringning...

Maren: - Vi ser lett om enjente kler seg drøyt for å få guttas oppmerksomhet, eller om hun bare har kledd seg kult, på grunn av eget image. Men lårkorte skjørt og BH i en musikkvideo er drøyt uansett fra hvilken vinkel du ser det fra...

Laila: - Har du hørt låten «Nasty Girl» av Destinys Child? Det er som om jeg skulle skrevet den selv.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken