Gå til sidens hovedinnhold

Du kan fly i GTA IV

Flymaskiner er fjernet fra «Grand Theft Auto IV», men du kan likevel fly.

Klikk på bildet over for å starte videoen ALLE har sett.

(Spillmagasinet): Du kan likevel fly i «Grand Theft Auto IV» forteller den eneste journalisten som har sett spillet i aksjon, Game Informers Andrew Reiner, til fansiden GTANet.

Les også:Alt vi vet om GTA IV

- Det finnes ingen flymaskiner, men du kan fremdeles fly. En måte er med helikopter. Som Dan Houser i Rockstar fortalte foregår spillet kun i én by og en flymaskin ville ikke passet spillopplevelsen spesielt godt. Men flyving er fremdeles en stor del av spillet, sier Reiner.

Kule animasjoner

Reiner fikk bare 15 minutter med «GTA IV», men det var angivelig nok til å overbevise ham om kvaliteten på spillet. Han forteller også at det lagt inn minst en ny måte å kapre en bil på.

- Fra det jeg så, det eneste nye elementet var at vinduet på bilen ble knust for å komme seg inn i bilen. Animasjonen var fantastisk, og jeg skulle gjerne sett det mer enn en gang, sier han til nettsiden.

Reiner utbroderer flere detaljer rundt bilene også.

- Bilen jeg så var av nyere dato, noe som viste seg både gjennom et vakkert rødlige skinn fra bilen og hvordan den taklet hull og ujevnheter i veien. Jeg så bare en bil, men den hadde definitivt «ny bil»-utseendet. Det blir spennede å se hvordan de andre kjøretøyene i spillet blir.

Nye detaljer

Rockstar holder kortene fremdeles tett til brystet, men noen flere detaljer fra spillet har dukket opp.

Du vil kunne gå ut med jenter og klatre i telefonstolper, og det er sjans for gjensyn med figurer fra tidligere spill. Det er ikke helt umulig at båter også er med i «GTA IV», skriver Eurogamer.

Det blir imidlertid ikke mulig å bygge opp en og heldigvis tilbringer du ikke så mye tid i treningsstudioet som med Carl Johnson.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021