Gå til sidens hovedinnhold

Dumper han deg?

Er forholdet på hell? Vurderer du å avslutte det? Her er ti tegn på at din partner tenker det samme som deg.

(SIDE2): Det er danske Jubii Woman som har skrevet om noen av de vanligste signalene mannen sender ut dersom han ønsker å avslutte forholdet til kjæresten.

Dersom du ikke er sikker på om din kjæreste vurderer å forlate deg, kan du bruke denne sjekklisten.

1. Han avspeiler ikke lenger ditt kroppsspråk
Nyforelskede par avspeiler hverandres kroppsspråk. Dvs. at de inntar hverandres kroppsstillinger når de snakker, når de gestikulerer, nå de går og lignende. Dersom dere ikke er synkronisert lenger er det et tegn på at ikke alt er som det skal være i forholdet.

2. Han er ikke like åpen lenger
Før kunne han se deg inn i øynene hele dagen, men nå har han begynt å unngå blikket ditt. Samtidig unngår han å vise deg sine håndflater og vender brystet fra deg når dere snakker.

3. Han klemmer deg ikke skikkelig lengre
Et annet tegn på at han ikke har det bra er kroppskontakten når han klemmer deg. Dersom han for eksempel prøver å trekke kroppen vekk fra deg når dere klemmer er det et tegn på at han ønsker avstand mellom dere.

4. Han er ivrig etter å avslutte telefonsamtaler
En mann som har bestemt seg for å dumpe deg bruker ikke tid på å prate om løst og fast via telefonen. Dersom han nesten ikke bidrar til konversasjonen dere imellom lenger er det et tegn på at han ønsker han var et annet sted.

5. Du ser mindre til ham
Han har det alltid travelt, men ikke så travelt at han ikke får tid til sine venner og hobbyer. Likevel er han altfor sliten til å ringe til deg.

6. Han lar deg vente
Han overholder ikke lenger avtaler dere han inngått. Dette er et tegn på manglende respekt. Dersom han konsekvent venter til i siste liten med å planlegge ting sammen med deg er det kanskje fordi han har mistet interessen – det kan jo være at noe bedre dukker opp.

7. Han unngår å diskutere deres forhold eller fremtiden deres
Deres forhold vakler ikke bare fordi han glemmer å gi deg komplimenter hver dag, men dersom han unngår alle ”vi må snakke sammen”-diskusjonene er det en grunn til å være på vakt. Dersom han ikke ønsker å legge planer med deg tre måneder frem i tid er det fordi han kanskje håper å være ute av ditt liv innen da.

8. Han endrer oppførsel
Før var han sprudlende og glad når dere var sammen. Nå er han kortfattet og ikke lenger like glad. Mens han før alltid hadde nyvaskede klær møter han nå gjerne opp i gammelt tøy og med uflidd hår. Før valgte han kanskje å være hjemme med deg om lørdagskvelden, men nå velger han å feste med sine venner.

9. Han mister lysten på sex
Han er ikke like forventningsfull til kosen på soverommet lenger og prioriterer heller å sove.

10. «Jeg trenger en pause»
Når menn (og kvinner) ikke vil såre noen bruker prøver de ofte strategier som skal gjøre ting enklere. Når han bare tar en pause og ikke slår opp med deg får han en sjanse til å gå ut av livet ditt ubemerket. Når han får litt mer avstand så kan han avslutte forholdet uten å måtte fronte de verste diskusjonene.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken