(BIIPMAG): Denne måneden har du muligheten til å kjøpe eller leie deg de kuleste filmene.

Ventetiden er over
I april slippes nemlig filmer som «Twilight» og «Død Snø» på DVD. Har du allerede sett filmene på kino, kan du se dem en gang til i sofakroken og hvis du ikke har sett dem får du nå en gyllen mulighet til å få med deg disse kule filmene.

BiipMag gir deg listen over filmene du ikke må gå glipp av:

«Død Snø»
Denne norske skrekkfilmen passer perfekt til påskeferien. Filmens handling foregår nemlig i påsken og skildrer en vennegjeng som skal nyte ferien på hytta. Ingen av dem hadde trodd at oppholdet skulle bli alt annet enn hyggelig. Vennegjengen får besøk av Nazizombie-bataljonen som hjemsøker fjellområdene rundt Øksfjord.
Filmen ble utgitt 1. april

«Madagaskar 2»
Man blir aldri for gammel til tegne- eller animasjonsfilmer. «Madagaskar 2» er definitivt en film du ikke må gå glipp av. Den første filmen ble en kjempesuksess og toeren er minst like bra. Dyreskapningene er igjen samlet og lever fortsatt helt på jordet. Du vil garantert le deg i hjel gjennom hele denne helsprøe komedien.
Filmen ble utgitt 1. april

«Australia»
Komedie, romantikk, drama, eventyr og fantastiske bilder er det som gjenspeiles i denne filmen. Nicole Kidman og Hugh Jackman slår seg sammen med den nyskapende regissøren Baz Luhrmann i det episke og romantiske eventyret «Australia». Historien utspiller seg tidlig i andre verdenskrig og en engelsk aristokrat (Nicole Kidman) reiser til det fjerne kontinentet. Der treffer hun en barsk kvegdriver (Hugh Jackman) og et halvblods aboriginerbarn (Brandon Walters) som fascinerer henne. Den uvanlige trioen legger sammen ut på en reise som skal forandre livet deres, for å drive en kvegflokk mange hundre kilometer i verdens vakreste, men mest nådeløse terreng.
Filmen ble utgitt 6. april

Les også: Pinlig sexscene

«Wild Child»
Møt den seksten år gamle og bortskjemte Poppy Moore (Emma Roberts) som lever et bekymringsløst liv på solsiden i LA. Faren får til slutt nok av Poppys oppførsel og sender henne på kostskole i England. Når Poppy kommer til kostskolen, prøver hun seg på dårlig oppførsel for å bli utvist av skolen, men innser at det ikke har noen nytte. Sammen med sine nye venner planlegger hun den ultimate rømningsplanen, men Poppy tviler på avgjørelsen. Er det kanskje best å bli værende?
Filmen ble utgitt 8. april

Les også: Liten «Twilight»-ventetid

«Twilight- Evighetens kyss»
Filmen er basert på boken til Stephenie Meyer med samme navn og skapte massehysteri i hele USA. «Twilight» handler om den unge Bella Swan som begynner på ny skole og forelsker seg i Edward Cullen, en gutt som ikke ligner på noen andre hun har møtt. Det tar ikke lang tid før Bella skjønner at Edward er umenneskelig og er en vampyr. Til tross for Bellas oppdagelse av Edwards hemmelighet, klarer hun ikke å motstå ham. Forholdet skaper problemer, for jo nærmere de kommer hverandre, jo vanskeligere er det for Edward å motstå den primale tiltrekningskraften han værer ved lukten av henne.
Filmen blir utgitt 29. april

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.