Gå til sidens hovedinnhold

E3 2013: Missing in Action

De første dagene av årets E3 er over, og vi sitter igjen med en håndfull lovende spill og to nye konsoller. Det er med andre ord mye å glede oss til. Messen har vært bedre enn på mange år. Men som gamere flest blir vi likevel aldri helt fornøyde. Disse 8 savnet vi:

8) Uncharted 4 / Naughty Dog / Action

Selv om Naughty Dog slipper The Last of Us 14 Juni, er vi fortsatt skuffet over at Uncharted forble en E3 no-show. Som et av de vakreste spillene fra dagens konsollgenerasjon, ser det ut til at den neste generasjonen av Uncharted vil forbli uutforsket en stund til. Synd.

7) Nytt Zelda / Nintendo / Eventyr

Ikke bare skuffet Nintendo med en middelmådig presentasjon av sine nye lanseringer (var det bare vi som ble irriterte på bilderammen bak Satoru Iwata?), men de valgte også å presentere Wind Waker HD istedenfor å vise noe fra nye Zelda. Ser ut som Nintendo trenger en Navi-gator for å finne en ny rute å gå med spillene sine.

OBS! Denne saken fortsetter på neste side!

6) The Last Guardian / Team Ico / Eventyr

Det er mye frem og tilbake med The Last Guardian. I det ene øyeblikket ligger det på is og i det neste er det i full utvikling. Det eneste vi kan være sikre på er at vi ikke fikk se snurten av det på E3. Hvil i fred, Trico?

5) Mafia III / 2K Czech / Action

De siste årene har det florert rykter om at 2K Czech har jobbet med nestegenerasjonsprosjektet Mafia III. Utviklingen er forhåpentligvis godt igang, og E3 ville ha vært den perfekte anledningen til å rive sløret av gangstereposet. Men foreløpig har det vært stille som i graven.

4) Fable / Big Blue Box / Action /RPG

Hva skjedde med Fable? Det er merkverdig hvordan Microsoft ser ut til å ikke vite hva de skal gjøre med den populære serien. Alt de trenger å gjøre er å gi oss et større, bedre og mer humoristisk tredje kapittel RPG action med en vakker verden å se på. Er det for mye å be om?

OBS! Denne saken fortsetter på neste side!

3) Fallout 4 / Bethesda Game Studios / Action

Det virker ikke som om noen vil ta opp kampen med The Division når det gjelder skikkelige postapokalyptiske spill på årets E3, men fortvil ikke. Fansen har lenge gitt klart uttrykk for hva de helst vil se, og forhåpentligvis vil Bethesda lytte etter hvert. Vi krysser fingrene.

2 ) Just Cause 3 / Avalanche / Action

Avalanche Studios-skaperen Christofer Sundberg skapte stor furore da han tidligere i år publiserte bilder som så ut til å være fra Just Cause universet. Alle (inkludert oss) var overbevist om at dette var Just Cause 3. Slik ble det ikke. Forhåpentligvis leverer de varene med Mad Max til neste generasjon.

1 ) Left 4 Dead 3 / Valve / Action

Den ikoniske zombieserien som ble først sluppet i 2008 er ikke annet enn fantastisk. Etter lanseringen av Left 4 Dead 2 kom alle de herlige fanlagde custom-plattformene vi alle elsker - hvem vil vel ikke skyte zombier og beskytte Helms Deep muren i samme slengen? Left 4 Dead 3 forblir et spill som ikke ser ut til å stå opp fra de døde....ennå.

Hvilke spill var det du ventet på, men aldri fikk se?

Denne saken ble først publisert på Gamereactor.no. Les også:

Guild Wars 2 får nytt innhold annenhver uke

Hjelp, skrekken er tilbake!

Capcom dropper årets Gamescom

Grand Theft Auto V krever installasjon

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken