(SIDE2): Både oljebyen Stavanger og landets hovedstad kan glede seg til juni - da kommer de amerikanske traverne i Eagles med sin «Long Road Out Of Eden»-turneen

- Perfekt avslutning
Det skjer henholdsvis på Viking Stadion 12. juni, og på Norwegian Wood i Frognerbadet dagen etter.

- Eagles spiller kun store stadion og arenaer på sin turne. Norwegian Wood blir som en liten intimkonsert, det blir helt spesielt. Det blir en perfekt avslutning for Norwegian Woods 20. festival. Vi gleder oss veldig, sier festivalsjef Steen Brodtkorp til Side2.

Solgt mest
Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh og Timothy B. Schmit har gjestet Norge to ganger tidligere. Første gang i Oslo Spektrum i 1996 og sist for to år siden, da de entret Koengen i Bergen. Da ble de 22.000 billettene utsolgt på bare noen timer.

Eagles har solgt mer enn 120 millioner album på verdensbasis og «Greatest Hits 1971-1975» er med over 29 millioner solgte kopier fremdeles det mest solgte album noensinne.

Låtene, med Hotel California som en av de som har satt seg best fast både hos fans og publikum generelt, har gitt dem en rekke nummer en hits, og har resultert i seks Grammy-priser.

Billettsalget til begge konsertene starter tirsdag 25. januar klokken 09.00.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!