Gå til sidens hovedinnhold

- Easybring må bytte navn

Navnene kan lett forveksles med Bring, mener Posten.

HTML EMBED

Posten reagerer på at selskapet Easybring har valgt et navn som kan forveksles med Bring og Bring Express.

Posten Norge har derfor bedt Patentstyret oppheve registreringen av transportfirmaet Easybring og dermed hindre videre bruk av navnet. Navnet Easybring kan lett forveksles med både Bring, Bring Express og andre Bring-selskaper som Posten Norge eier.

- Vi ønsker å unngå forveksling av virksomhetene, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth H. Gjølme i Posten Norge i en melding.

Hun opplever at Easybring forsøker å trekke veksl på den kjennskap og goodwill som Bring har opparbeidet i markedet.

Merkenavn
Bring ble etablert i 2008 som navn og merkevare for Posten Norges virksomheter mot bedriftskunder i Norge og Norden. Navnet har allerede fått høy oppmerksomhet og målinger viser at åtte av ti topp- og mellomledere kjenner til merkevaren Bring.

- Posten skriver at de vil unngå forveksling av virksomhetene, men det tror ikke vi er et problem da vår tjeneste er en sosial tjeneste som gjør det enklere for hyggelige folk å gjøre andre en tjeneste. Som å ta med en presenning til Arendal dersom de likevel skal den veien, eller hente bamsen Mia glemte hos bestemor og kjøre han hjem til henne innen hun legger seg, skriver Heidi Nordby Lunde, kommunikasjonsdirektør på Easybrings egen blogg.

Bring it on
- Men hvis Posten, med sine 20 000 ansatte, vil utfordre oss fire som jobber hos Easybring, så er vi klare. Bare ikke i helgen, for da skal Heidi til London og Kei er på julemiddag i Asker. Men Gunnar og Erland er klare. Så. Bring it on!, skriver hun på bloggen.

Reklame

Nå er United-legenden ambassadør for norske fans

Kommentarer til denne saken