Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du trene via internett

Nå kan du logge deg inn på nettet og laste ned den treningstimen du vil følge akkurat når du vil.

(SIDE2): Istedenfor å bruke penger på dyre trenings dvd-er som kun gir deg et treningsprogram eller måtte labbe ned på treningssenteret i regn og slaps kan du nå bare logge deg inn på datamaskinen din hvorhen du er og laste ned den treningen du føler for akkurat nå.

Exerto.no er et nytt treningskonsept som gir deg mulighet til å trene via internett. Det blir som et web-basert treningsstudio du er medlem av.

- Det koster 199 kroner å være medlem i måneden og da kan du velge mellom masse ulike treningsformer, sier markedsansvarlig Ina Sandengen

LES MER HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Exerto.no er verdens første i sitt slag, og nyutviklingen er helnorsk, fortsetter hun.

Konseptet
Du melder deg inn med en månedlig avgift og har tilgang til 20 ferdiginnspilte treningsfilmer. Her kan du følge en instruktør og du kan trene når du vil, hvor du vil – alt du trenger er en datamaskin med bredbåndtilgang.

Fra den første uka blir det fylt på med flere filmer og her finner du alle de populære treningsformene, både med og uten utstyr. Filmene er delt inn i 15 minutter, 30 minutter og 45 minutter – alt etter hvor mye tid du har til rådighet, og hvor godt trent du er.

SE VIDEO FRA EXERTO HER:

HTML EMBED

Per i dag kan du trene Pilates, Yoga, Kondis, Styrke, StramOpp, Gravid, Godt Voksen, Sykkel og Stretching

Ifølge Ina passer Exerto for de fleste, men kanskje mest for de som ikke har tilgang til et vanlig treningssenter i nærområdet, for deg som liker å trene hjemme eller for deg som har jobb, familie eller annet som gjør at du har begrenset tid til trening eller rett og slett ikke har lyst til å trene på et senter.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Per. i dag finner du altså timer du gjenkjenner fra vanlige treningssentre, og vi kommer til å være på utkikk etter nye treningsformer for å kunne tilby medlemmene våre det nyeste. Men vi kommer også til å være nøye med hva vi tar inn for å kunne tilby medlemmene våre det beste, og det vi vet har god treningseffekt. Det er ikke noe TV-shop dette her. Dette er treningsbransjens seriøsitet brakt ut til folket!

Instruktørene som jobber ved Exerto.no har alle lang fartstid og selv har Ina åtte års erfaring som instruktør innen gruppetrening, og fem år som markedsansvarlig i Puma Norge.

Selve ideen fikk hun sammen med tre andre.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Ideen kom til ved en tilfeldighet i en samtale mellom to kamerater. Så var vi fire stykker som tente på ideen. Jeg med treningsbakgrunn, Jan Helge Hagland med teknologibakgrunn, og to private investorer som har investert i prosjektet. Det er Jan Helge og jeg som jobber med det til daglig. I tillegg har vi leid inn flere dyktige folk på instruktørsiden. Vi bruker kun instruktører med lang fartstid innen bransjen, påpeker Ina.

Her finner du Exerto.no

Side2.no kommer tilbake med en utfyllende test av Excerto.no. Følg med på Side2.no for resultatet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!