(SIDE2): Det var kjærlighet ved første blikk da Edna traff 39 år yngre Simon på en konsert for noen år siden.

- Hun var som ingen jeg hadde sett før - veldig høy og glamorøs, sier Simon, som i TLC-programme «Eldre damer - yngre menn» gir TV-kameraene et innblikk i hvordan det er å være i et forhold med en betydelig eldre kvinne.

Har tre barnebarn
Det er langt fra uvanlig at voksne kvinner blir sammen med menn som er langt yngre enn dem selv, og i kjendisverdenen har vi mange eksempler på slikt.

TV-serier som for eksempel «Cougar Town» setter søkelyset, om dog på en glamorøs måte, på slike relasjoner, men også i det virkelige liv har det blitt mer eller mindre vanlig at yngre menn velger å være sammen med en eldre kvinne.

Aldersforskjellen mellom Edna og Simon er derimot uvanlig stor og de to tiltrekker seg, foruten mange blikk, også stor medieinteresse. Spesielt i 2009, da paret giftet seg, var det mange som skrev om de to turtelduene.

- Vi bryr oss ikke om alderforskjellen. At folk gjør det er deres problem og ikke vårt, sier Edna, som til tross for å ha et ekteskap og flere forhold bak seg aldri har elsket noen så høyt som sin nåværende ektemann.

Det at Simon aldri hadde hatt sex før han møtte Edna har ikke satt noen stopper for at de to har et tilfredsstillende sexliv sammen. Heller ikke aldrsforskjellen har satt kjepper i hjulene for de to.

- Jeg har aldri tenkt på deg som en eldre dame, sier Simon til Edna.

Sjokkerende som det er - Edna er langt i fra den eneste ekstreme utgaven av en cougar. Det finnes mange flere, og i overnevnte TV-program får man også et innblikk i livene til fire andre forhold med store aldersforskjeller.

Klikk deg gjennom karusellen for å se de andre parene!

Eldre damer - yngre menn sendes på TLC søndag 21. oktober kl. 21:00.

- Sex er bedre
Den nå 59 år gamle Norma er gift med 27 år gamle Chris. De møtte hverandre, og ble et par, for første gang for ti år siden og har mer eller mindre vært sammen siden.

- Sex er bedre med en mann som er yngre, sier Norma.

For Chris er sex med en moden kvinne er greia.

- Den seksuelle siden ved å være med en enldre kvinner er mye bedre, da jeg har vært sammen med yngre jenter. Eldre kvinner er bedre på soverommet.

Norma kjenner imidlertid litt på presset det er å være sammen med en yngre mann. For å holde seg ung har hun oppsøkt en plastisk kirurg som sprøyter inn botox for å glatte ut rynkene.

- Jeg får mange blikk når jeg går sammen med Chris, sier Norma som håper inngrepet vil gi henne et yngre utseendet.

- Ferieromanse
Den 45 år gamle Elain traff tyve år yngre Ali på en ferie til hans hjemland, Tyrkia.

Til tross for aldersforskjellen ønsker hun å gifte seg og få barn med Ali, som er 25 år.

- Sammen med sønnens kompis
Den 49 år gamle Ruth er sammen med sønnens kompis, Simon på 21 år. Til tross for at førstnevnte har seks barn som er eldre enn kjæreste, og 18 barnebarn, har de bestemt seg for å satse på forholdet. Det skal også nevnes at Simons mor er ti år yngre enn Ruth.

Ruth har også en sjelden medisinsk tilstand som gjør at hun har over 400 orgasmer i uken, og da hjelper det å ha en ung kjæreste.

Sammen med venninnes sønn
Den 52 år gamle Sara er sammen med venninnens sønn, Ollie på 33 år. Sara har kjent Ollie siden han var et lite barn, men nå er de forlovet.