RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

90-tallets store trend gjør comeback

Sist oppdatert:
Sommertid = horoskoptid.

Husker du i gamle i dager da vi iherdig leste horoskopet i søk om svar? Nå er det sommer som er horoskopets høytid da mange av oss står framfor utfordringer og spennende tider. Skal vi finne den store sommerflørten? Ville det komme noen spennende karrièremuligheter?

Her er mulighetene dine:

Trenger du hjelp med problemløsninger eller en pekepinn mot spennende muligheter? Da er Tarot-kort for deg. De eldgamle Tarot-kortene har beholdt sin plass i folks bevissthet gjennom skiftende tider. Uansett er det underholdning i å se hva kortene sier til deg. 

Send kodeord Tarot til 1963 

Østens filosofi er enda eldre, så ICHING -orakelet er det mange som bruker i dag, og som kan gi en spennende innsikt i alt fra forhold til forretninger. Eller bare være morsomt nok.

Send kodeord: Iching til 1963 

Hva med de 1000 år gamle Runene som vikingene brukte både titt og ofte?

Som en av datidens stormakter, er det ingen tvil om at vikingene hadde kunnskap og erfaringen som er relevant selv den dag i dag. Dette kan du dra nytte av:

Send kodeord Runer til 1963

Østens filosofi er enda eldre, så ICHING Orakelet er det mange som bruker i dag, og som kan gi en spennende innsikt i alt fra forhold til forretninger:

*) Tjenestene gir 3 sms meldinger a Kr 15,-.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere