Gå til sidens hovedinnhold

- Egotripen er over

Slowfoxen ble Marit Mikkelsplass siste dans med kjendisene.

SIDE2: Marit Mikkelsplass er ute av «Skal vi Danse».

Ventet i spenning

Etter noen veldig lange sekunder hvor programlederne Carsten Skjelbreid og Kathrine Moholt stod med den beryktede sorte konvolutten med stemmeresultatene kom det til det at den tidligere skiløperen Marit Mikkelsplass hadde danset sin siste dans på parketten i Nydalen. Marit tok det pent, men la ikke skjul på at hun var skuffet. Både hun og dansepartneren Lars Aleksander var blanke i øynene da Side2 slo av en prat.

Trist å måtte gå

- Har det egentlig veldig greit, det har vært en spennende høst og jeg har hatt det så fint med Lars. Nå er lei meg for at vi ikke fikk danse lenger, veldig veldig god lærer, var det første Marit sa da seernes stemmer var talt og dommen falt.

Hva er planen din fremover nå?

- Nei, det blir jo hjem til mann og barn og jobben min i Nes kommune som jeg liker veldig godt da, så det er ikke ille det! Men jeg var veldig innstilt på å stille på trening i morgen og lære meg å danse samba, så det er klart jeg er skuffet.

- Ja, jeg også føler en skuffelse det er klart vi er skuffet, vi er jo det? Men først og fremst er jeg skuffet fordi jeg synes Marit var så flink, jeg er jo bare danseren det er ikke jeg som skal være trist, men det er trist at Marit går ut nå, sier Lars Aleksander.

- Haha, ja, jeg er jo på en måte mest skuffet på dine vegne så da er vi jo like langt, smiler Marit.

Er du blitt inspirert til å ta med mannen din på dansekurs eller noe sånt da?

- Haha, nei jeg tror nok vi skal finne på noe helt annet enn det! Men, men det var nok glitter og glamoour og egotrip for meg, tilbake til hverdagen nå, fleiper Marit.

Lykkesjokk

En som var i noe bedre humør var Steinjo som også stod i fare for å ryke ut i kveld. Dette er nå andre gangen Steinjo står i skjærsilden og lykken bokstavlig talt lyste av han da han skjønte at han fikk en uke til i konkurransen slik at han kunne lære seg å danse Samba til neste lørdag.

- Jeg er på en måte i sjokk, men jeg er så overlykkelig! Jeg har så lyst til dette, nei hva skal man si? Tusen takk til alle som stemte, jeg er både overveldet og kjempeglad! rekker Steinjo å si før noen drar den noe svimmelglade TV-kjendisen bort for en fotoshoot.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken