Gå til sidens hovedinnhold

Kjendismegler ferdig i eget selskap

Påstander om at Petter Andreas Poppe skal ha belastet firmaet med millionbeløp.

For få år siden ledet supermegler Petter Andreas Poppe et av de mest ambisiøse satsingene innen for eiendomsmegling i Norge noensinne, Poppe & Co Eiendomsmegling.

Med nye kontorer i Henrik Ibsens gate skulle det satses på områder som utleie, næringsmegling og proajektmegling, i tillegg til kjernevirksomheten innenfor boligmegling.

Nå er Poppe er ferdig i melglerselskapet, ifølge Dagens Næringsliv.

Grunnen skal angivelig være at han skal ha belastet firmaet med private kostnader som parkeringsbøter, au pair og personlige effekter. I løpet av få år skal det dreie seg om millionbeløp, ifølge DN.

- Dette har bakgrunn i en lengre dialog. Jeg har mer og mer lyst til å satse på egne investeringer i eiendomsbransjen. Dette vil være mitt hovedfokus fremover, og noe jeg ser frem til etter en halv mannsalder i meglerbransjen. Poppe & Co og jeg skilles som vel forlikte, og jeg ønsker selskapet lykke til videre, sier han til avisen.

Han sier imidlertid også til avisen at han er ukjent med opplysningene om at han har belastet firmaet med private utgifter, og at er direkte feil at det har sammenheng med at han slutter.

Kommentarer til denne saken