Jensen har møtt TV 2 på en hytte på hemmelig sted, der han oppholder seg sammen med prest, helsepersonell og politikolleger. Bærums-mannen Gjermund Cappelen hevder at Jensen har bidratt til innføringen av store mengder hasj i en årrekke mot betaling.

– Jeg har fra dag én sagt at dette dessverre er en historie som mediene har hevet seg veldig på. Og den er ikke sann. Jeg er faktisk ikke dømt ennå, og jeg tror ikke jeg kommer til å bli det. Jeg er optimist og kriger videre, sier Jensen til TV 2.

– Tung tid

Jensen ble pågrepet i garasjen på politihuset på Grønland 24. februar. Han var en av de mest profilerte skikkelsene i Oslo-politiet i en årrekke. Jensen ble løslatt i forrige uke, etter tre måneder i varetekt.

– Det var utrolig tøft. Ikke tilgang til medier, ikke kontakt med medfanger, ingen kontakt med familie og venner. Det var en tung tid, sier politimannen.

Han sier at han føler at han ikke blir trodd i avhørene med politikolleger.

– Lånte bort penger

På spørsmål om han har mottatt penger fra Cappelen, svarer Jensen at han ved en anledning lånte ham penger.

– Jeg skjønte at han hadde gått på en smell og hadde dårlig råd, og vurderte det fram og tilbake. Så lånte jeg ham 30.000. Ingen var orientert om lånet, og det må jeg ta ansvaret for, sier Jensen til TV 2.

I intervjuet svarer han også på hvorfor han hadde 50.000 kroner liggende hjemme. Ifølge Jensen hadde han alltid kontanter liggende i tilfelle han måtte «hive meg i bilen og dra av gårde og ikke etterlate meg spor ved bruk av kredittkort». (©NTB)