Gå til sidens hovedinnhold

Eks-kjærestene får hevn

Kjendisenes ekser skal lære forsmådde kvinner å ta hevn.

(SIDE2): Kevin Federlines eks Shar Jackson, Sylvester Stallones eks Angie Everhart og Donald Trumps eks Marla Maples er alle mest kjent for å ha blitt dumpet av deres kjente kjærester.

Nå får de sin hevn ved å forme en eks-koneklubb, i anledning et amerikansk TV-show ved navnet «Ex-wives Club» skriver Splash News.

Eksene danner en noe uvanlig gruppe med livsveiledere, som skal hjelpe andre forsmådde kvinner som har blitt dumpet av typen.

Mottoet for showet er «get angry, get even - and get over it».

Knuste eksens bil
I tillegg til å gå gjennom make-over for å bli slående vakre og få selvtillits-timer, får de forsmådde damene også gjennom noen litt uvanlige hjelpemetoder. De skal blant annet gjennom skrike-terapi, og de må også arrangere blind date med folk de vanligvis aldri ville gått ut sammen med.

Og det er ikke mye disse damene ikke vil gjøre. I første episode av serien skal en av dem visstnok kaste eks-kjærestens elskede bil ut av et fly, slik at den knuser i flest mulig biter.

Og underveis i programmene forteller kjendisenes ekser også litt om deres egne kjærlighetssorger.

- Han fløy til Europa for å være med Britney. Ingen forklaringer, ingen grunner, bare... borte, sier Shar Jackson, som var sammen med Kevin Federline før han dumpet henne for Britney Spears.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant