Gå til sidens hovedinnhold

Ekspertens sunne tips

Dr. Fedon Lindberg har bidratt til at tusenvis av nordmenn har fått en sunnere livsstil. Her ser du tipsene han gav leserne på nett-treff fredag.

(SIDE2): Fedon har reagert på norske legers undervurdering av mat som medisin, og hans nye kostholdsfilosofi har gjort ham til en veletablert matguru.

Hans kostholdsfilosofi ligger også til grunn for den store nettsatsningen Fedonklubben.no. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Dr. Fedon Lindberg, Norsk Ukeblad og TV 2 Nettavisen.

Dette er en klubb som gir sine medlemmer tett oppfølging innenfor kosthold og livsstil. I tillegg til Fedon selv er blant annet allmennleger, ernæringsfysiologer, treningseksperter, kokk og motivasjonsekspert tilknyttet Fedonklubben.no.

Denne gruppen av utvalgte eksperter jobber med å følge opp Fedonklubbens medlemmer slik at de på best mulig måte skal kunne følge kostholdsfilosofien som allerede har hjulpet mange.

Fredag var hovedpersonen selv på nett-treff. Han svarte på spørsmål om alt fra kosthold og slanking til hvilke fordeler man kan ha av å få oppfølging fra ekspertpanelet i Fedonklubben.no. Hva han svarte ser du under.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken