Gå til sidens hovedinnhold

- Ekstra moro å slå Lillestrøm

VALLE (vif.no): Ronny Johnsen har spilt i Lillestrøm, men har hjertet i Vålerenga. Midtstopperen er klar til kamp etter smellen mot Odd og gleder seg til å spille med Klanen i ryggen i lokaloppgjøret mot LSK.

- Det betyr ekstra mye å vinne mot LSK eller Lyn. Kampene er blant høydepunktene i sesongen. Vi ser alltid frem til å spille mot lokale lag, sier Ronny Johnsen til vif.no.

- Vi merker trøkket fra tribunen og kjenner støtten ekstra sterkt i sånne kamper. Supporterne bidrar til å øke tenningsnivået på banen og hjelper oss til å gi litt ekstra.

Hjertet i Enga
Ronny Johnsen spilte i Lillestrøm fra 1994 til 1995. Han fikk med seg 23 kamper i sesongen han var på Åråsen og ble med suksess omskolert fra spiss til midtstopper. Johnsen har imidlertid ingen følelser for gamleklubben.

- Nei, det tenker jeg ikke på i det hele tatt. Jeg er i Vålerenga nå og det er her jeg har hjertet mitt. Lillestrøm bryr jeg meg ikke noe om, forsikrer han.

Stopper-veteranen pådro seg en hjernerystelse i forrige serierunde mot Odd Grenland, og det var knyttet noe usikkerhet til om han ville rekke søndagens kamp mot Lillestrøm, men etter å ha trent for fullt de siste dagene er han klar til kamp.

- Nå er jeg helt bra igjen. Jeg fikk en liten smell sist, men merker ingenting til den nå.

Hver kamp er en cupkamp
Foruten cupkampen mot Mjøndalen har uka etter hjemmemøtet med Odd Grenland bestått av gode treninger i sola på Valle.

- Vi har jobba hardt og terpa på detaljer. I ukene som kommer har vi mange viktige kamper og i den situasjonen vi er i nå er hver kamp som en cupkamp. Vi må og skal vinne, sier Johnsen.

- Vi skal gjøre alt som står i vår makt for å slå Lillestrøm.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis