Gå til sidens hovedinnhold

Ekstrautstyret til Xbox 360

En splitter ny nestegenerasjons spillkonsoll er naturligvis ikke nok i seg selv. Her er ekstrautstyret Microsoft lager til Xbox 360.

Microsoft har planer om å stappe mengder av leketøy inn i den nye Xbox 360-en din. Her er den første titten på ekstrautstyret selskapet selv lager til den nye konsollen.

En del tilbehør sier seg selv: Ekstra trådløse kontrollere, frontdeksler av ymse slag og diverse audiovisuelle kabler og ekstra harddisker.

Harddiskene er spesielt interessante, det er forventet at disse vil ha svært høy lagringskapasitet slik at maskinens mulitmediafunksjoner kan utnyttes fullt ut, skriver Gamesindustry.

Det er også klart at Xbox 360 skippes med rundt 100 minutter videomateriale lagret på den 20 Gb standardharddisken. Videoene skal stort sett være spilltrailere og musikkvideoer.

Trådløs adapter?
Den mest oppsiktsvekkende nyheten blant ekstrautstyret er en trådløs USB-adapter, som skal gjøre det mulig å koble Xbox 360 trådløst til hjemmenettverket ditt.

Dette er overraskende nyheter da det var forventet at denne funksjonaliteten var innebygget i maskinen, slik både Sony og Nintendo har annonsert for sine nye konsoller.

Det kan imidlertid være fordeler med en utvendig adaptor: For det første er den billigere å lage, og for de andre kan den sørge for bedre mottakerforhold.

På en annen side kan det være et billig triks fra Microsoft til å tjene noen ekstra kroner.

Kontroller med ledning
En rekke forskjellige trådløse kontrollere utvikles til Xbox 360. Noen lades mens du spiller, andre kan hurtiglades mens andre har utskiftbare batterier.

Men Microsoft lager også tradjosjonelle kontrollere med ledning. Grunnen til dette er at trådløse signaler mellom kontroller og konsoll kan forstyrres, blant annet av eldre mikrobølgeovner.

Utover dette kan du forvente minnekort og en fjernkontroll - hovedsakelig til bruk med maskinens mulitmediafunksjoner.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke annonsert for ekstrautstyret. Dette er også bare tilleggsutstyr laget av Microsoft selv. Tredjeparts utviklere kommer også til å lage mengder morosaker til den nye konsollen.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente