Gå til sidens hovedinnhold

Pels? Ja takk!

Stjernene tar på seg pelsen i vinterkulda.

(SIDE2): Kulda setter inn, og stjernene varmer seg i lekre kåper, vester og luer i pels.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

SE STORT BILDESPESIAL LENGER NED

Trendy Zeta-Jones
Stjernene elsker pels, og trekker den på så fort det blir litt kaldt ute. Catherine Zeta-Jones har nok mest dilla, og har vist seg med flere ulike pelser bare den siste uka. Da årets første store snøfall kom i New York i helgen, var ikke skuespilleren sen om å finne fram sin brune pelskåpe. Prikken over i-en satt hun med et par designersolbriller på sin nese. Skuespilleren ble oppdaget på vei til søndagsmatineen «A Little Night Music». Kun en dag tidligere ble Zeta-Jones fotografert da hun var ute på joggetur med hunden Figaro, også da var hun ikledt pels rundt halsen.

Pels til skinn
Stjerner som Paris Hilton, Victoria Beckham, Nicole Richie og Billie Piper har den siste tiden vist seg i pelsvester, som de har brukt til kjoler eller trange jeans. Overraskende nok så likte Side2 faktisk Victoria Beckhams antrekk denne gangen; der hun stiller i svarte høye pumps, trang skinnbukse, see true-topp og en lekker brun pels over. Victoria viste at skinn og pels kan være en kul kombinasjon, med riktig styling og sammensetning av farger. Catherine Zeta-Jones har også vist at fargekombinasjonene lysebrun pels og et ellers sort antrekk er utrolig flott.

Fusk eller ekte?
Om stjernene nå går i ekte pels eller fuskepels er derimot ikke kjent. Noen sverger til den ekte arvet pelsen fra bestemor, mens andre avskyr ekte pels og stiller kun i fuskepels.

Stjerner som Eva Mendes, Pamela Anderson, Alicia Silverstone og Holly Madison har tidligere vist sin avsky til pels og pelsindustrien gjennom organisasjonen Peta.

Her hjemme har det norske motemagasinet Elle nå gått foran som et godt eksempel mot pels. De tok i forrige uke et oppgjør med pelsindustrien. Sjefredaktør Signy Fardal har derfor fått tildelt Dyrevernalliansens dyreverndiplom for å ha vedtatt en pelsfri policy fra og med 2010.

Se stjernene i pels her - og si din mening!

2689

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken