Gå til sidens hovedinnhold

Se, så forelsket!

Seks års ekteskap og fire barn ingen lykkedemper.

(SIDE2): De har fornyet ekteskapsløftene til hverandre hvert år siden de giftet seg i mai 2005, og ingenting tyder på at supermodell Heidi Klum eller artistektemann Seal har mistet interessen for hverandre ennå.

For tiden befinner ekteparet og deres fire barn seg i Porto Cervo på Sardinia. Tiden ble brukt til lek på stranda og i sjøen, og familien så ut til å storkose seg i solskinnet.

Se flere bilder nederst i artikkelen.

Familielykke
Heidi og Seal møttes da hun var gravid med Renaults Formel 1-sjef Flavio Briatore. Hun brøt forholdet og ble sammen med Seal, som var den som var hos henne da hun fødte datteren Leni. Seal adopterte jenta i 2009. Samme år tok Heidi han etternavn, og heter nå Heidi Samuel.

De har også barna Henry Günther Adeola Dashtu Samuel (5), Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel (4) og Lou Sulola Samuel (1 1/2). Heidi har flere ganger lovprist ektemannens egenskaper som far.

- Han har en utømmelig kilde av kjærlighet og tålmodighet med barna våre. Han setter meg og barn først.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Hvert år
Og hvert år fornyer de to altså ekteskapsløftene til hverandre.

- Hvert år gifter Heidi og jeg oss på nytt. Det er en flott fest, men rundt en times tid går vi og ungene ned til stranda og tilbringer tid alene. Vi sitter der med ungene og leser løfter til hverandre mens solen går ned. Det er et veldig spesielt øyeblikk for oss, har Seal selv fortalt.

4477

Kommentarer til denne saken