(SIDE2): Likevel har hun for første gang på ti år latt lokkene falle, men hun er usikker på om hun kommer til å forandre sin mye omtalte hårfrisyre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg tror egentlig ikke det. Jeg har gått med sånn hår i ti år, begynner jeg å endre det så blir det så mye oppmerksomhet. Det satt langt inne å slå ut håret, sier Eli Hagen (60) til Side2.

Det er i en reportasje i Her og Nå at Hagen har blitt stylet og fotografert med løst hår. Bildene er tatt i forbindelse med at det er klart for en ny sesong av talkshowet «Studio 5» på kvinnekanalen FEM. Også medprogramlederne Birgitte Lund Nakken (40), Kari Simonsen (70), Karita Bekkemellem (43) og Mina Hadjian (32) har stilt opp til en forvandling. Alle kvinnene har fått hår, makeup og er iført rosa kjoler i reportasjen som har et «Frustrerte Fruer»-tema.

Yngre med nytt hår
Hagens høye hår har blitt rettet ut og hun ser glamorøs ut på de nye bildene, og innrømmer at hun på en måte liker det.

- Det kan hende jeg noen ganger kommer til å slå det ut, selv om jeg er for gammel til det. Gamle kjerringer på 60 år bør egentlig ikke slå ut håret. Jeg følte at jeg hadde kommet ut av dusjen uten å ha ordnet det, sier hun, og fortsetter:

- Men det ser fint ut på bildet, alle sa at det var fint, og at jeg så 20 år yngre ut med utslått hår, sier Hagen og ler.

Da Eli Hagen slapp sin biografi, «Elskerinne, sekretær og hustru», gikk hun hardt ut mot mobbingen av hårsveisen sin.

- Det har vært fæle karakteristikker av meg og Carl I. Selv har jeg måttet lese en rekke stygge ting om håret mitt i alle år, uttalte hun.

BAKGRUNN: - Ble mobbet for håret

Klar for ny runde
Studio 5 er et norsk talkshow som ble sendt første gang februar 2008 på kanalen FEM. Programmet tar opp et bredt spekter av tema, og har fire programledere hver gang, og bare én eller to gjester.

Mandag 15.september er det klart for en ny sesong, og Eli Hagen gleder seg.

- Det blir spennende, vi har det så gøy sammen, og det er aldri to programmer som er like. Jeg tror at når vi har det moro, så gjenspeiles det på skjermen. Jeg føler at vi er ferdig med prøvesesongen, og at det blir enda bedre nå.

Hagen forteller at blant det som er nytt i år, er at gjestene og programlederne ikke skal sitte rundt et bord.

- Det ble litt for mye debatt, så nå skal vi sitte i en sofa, jeg tror det blir mer ledig.

«Studio 5» sendes mandag - torsdag klokken 21.30 på kanal FEM.