Gå til sidens hovedinnhold

- Frykter Terje Sporsem

Eli er klar for kokkeduell og vet hvem hun skal passe seg for.

(SIDE2): Det er duket for superduell med de åtte kjendisene i «4-stjerners middag halv åtte» - og samtlige kvesser knivene før kveldens finale skal vi tro Eli Hagen (61).

- Jeg frykter vel egentlig alle, men jeg vet at Terje Sporsem er en dyktig kokk. Det har jeg hørt fra kona hans som jobber for «Studio 5», sier Eli Hagen til Side2. Etter en søvnløs natt har hun har nettopp ankommet studio i TVNorge der forberedelsene til livesendingen torsdag kveld allerede er i gang.

- Det er med litt skrekkblandet fryd dette, det er moro å lage mat, men nå gruer jeg meg fælt, innrømmer hun. Feber og hodepine til tross, Eli stiller opp live og håper på det beste.

Finalistene er overtallig på herresiden med Einar Gelius, Terje Sporsem (33), Terje Schrøder (45), Nikis Theophilakis (38), Håvard Lilleheie (36) og Lars Eikanger (46) - Mari Maurstad (52) og Eli er de eneste kvinnene.

- Jeg er veldig overrasket over at jeg er med og fikk beskjed rett før helgen, så jeg har ikke hatt tid til å tenke så mye på det, sier hun.

Ektemann Carl Ivar har heller ikke kommet med noen gode råd og vink, slik han gjorde da den første episoden av programmet ble vist på TVNorge tidligere i år.

Les også: - Synd jeg er for gammel for deg, Stig

Tøffe konkurrenter
Eli innrømmer at hun ikke har forberedt seg så mye til kveldens duell, og hun regner ikke med å komme helt til finalen der dessert står på menyen.

- Jeg har ikke tenkt så mye på rettene. Vi skal lage en forrett som er suppe og en hovedrett, men jeg tror ikke det blir noen dessert på meg. Jeg vet jo at det er flere som har trent, men det har ikke jeg! sier hun.

- Men Terje Schrøder hadde jo en mesterkokk til å hjelpe seg med sin middag - så han kan du slå?

- Det er sant, han er kanskje ikke så vanskelig å slå, ler hun.

Selv tar Terje Sporsem Elis tro på ham som den beste kokken med stor ro.

- Det var veldig hyggelig av henne. Jeg føler jeg har en god meny, men det gjenstår å se. Det blir et voldsomt tidspress og mye kan gå galt, men det er jo mest for moro selv om alle vil vinne, sier Terje Sporsem til Side2.

Selv tror han Lars Eikanger er den tøffeste konkurrenten.

- Jeg tror Lars er veldig god. Han og Jørn Hoel fikk lik poengsum i sitt program, og jeg er veldig glad for at Jørn ikke kommer for han er helt rå. Men jeg tror Lars ligger godt an altså, sier Terje

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Sabotasje?
Eli har ingen sleipe triks på lur, iallfall ingen hun vil dele med Side2. Kun rent mel i posen på den dama.

- Jeg håper ikke at det blir sabotasje, jeg regner ikke med at noen er så sjofle, sier Eli. Terje på sin side mumler noe om natron i maten litt halvhøyt i lokalet der de andre kjendisfinalistene samler seg.

- Det skal visst være vanskelig å spore i maten, ler han.

Kokkeduellen foregår på Kulinarisk Akademi i Oslo der kjendiskokkene altså skal vise sine kokkekunster på en to timers direktesending.

- Det blir litt skummelt, men vi skal lage god underholdning, understreker Eli.

Finalen i «4-stjerners middag halv åtte» ser du på TVNorge klokken 20.30.Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken