Gå til sidens hovedinnhold

Norsk Miley Cyrus-parodi tok YouTube med storm

Nå stiller Elias Krogh (18) halvnaken i «Wrecking Ball»-inspirert musikkvideo

(Fredrikstad Blad): I begynnelsen av forrige uke lanserte Elias Krogh (18), alias DJ Krogh, Miley Cyrus-parodien "Knusarball".

Sangen ble en umiddelbar hit på YouTube, og har i skrivende stund blitt sett 34.400 ganger.

Nå har 18-åringen, som studerer formgivning på Glemmen, spilt inn musikkvideo til låten, og også her har han latt seg inspirere kraftig av originallåten "Wrecking Ball".

Resultatet er, som han selv beskriver det, "interessant".

– Litt ekkelt ok

– I begynnelsen var det veldig flaut, men etter en times tid ble det urovekkende lett å kaste seg rundt i de klærne der, sier Krogh til F-B.

Det hjalp nok heller ikke i starten at det var fire jevnaldrende jenter til stede under innspillingen, i tillegg til en lettere ukomfortabel kameramann.

– Det kleineste var nok å bare ligge der på gulvet. Da føltes det som om alt sammen syntes ut på sidene, sier Fredrikstad-gutten, som kun er iført en hvit singlet og en liten hvit herretruse i musikkvideoen.

Men til tross for at han var noe utenfor sin egen komfortsone, synes han det tok overraskende kort tid før det hele kjentes "litt ekkelt ok".

– Begynte å tenke over hva jeg gjorde

Det var medelev på Glemmen Herman Gudesen som hadde fått det ærefulle, og lettere traumatiske, oppdraget med å spille inn musikkvideoen, og Krogh er strålende fornøyd med resultatet.

– Jeg fikk et nesten uredigert førsteutkast sendt til meg, og jeg måtte se det om og om igjen fordi jeg var så fornøyd, forteller han.

Likevel snek det seg en urovekkende tanke inn Kroghs hode.

– Jeg begynte å tenke over hva jeg faktisk gjorde i videoen, og det at jeg en dag skal prøve å søke jobb, sier han og ler.

Musikkvideoen har blitt sett av nærmere 3000 i løpet av sitt første døgn på YouTube, deriblant Kroghs norsklærer, og alle formgivningslærerne.

– Så nå håper jeg på et lite pluss i kunstfagene, spøker han.

Se videoen her:

HTML EMBED

Ny cover-låt ferdig

Nå ser 18-åringen fremover, og han har allerede nye prosjekter på gang. Blant annet har Stian "Staysman" Thorbjørnsen bedt unggutten om å lage et nynorsk-cover av Staysman & Lazz' sommerhit "Kaptein Morgan".

– Jeg har også et annet cover ferdig, som jeg ikke har lagt ut ennå. Det er av Taylor Swift-låten "22", røper DJ Krogh.

Så da er vel bare å begynne å glede seg.

LES OGSÅ:Over 20.000 har hørt låten – på tolv timer

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021

Kommentarer til denne saken