(SIDE2): Golfproffens kone er for tiden i Chamonix i Frankrike, der hun har feiret både nyttårsaften og sin egen 30-årsdag.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

På ferie med søsteren
Ifølge People bruker hun tiden på å vurdere sin egen framtid.

Nordegren leier et hus i byen, som ifølge ryktene koster 45 000 kroner natten. Der skal hun ha bodd siden søndag.

Sammen med tvillingsøsteren Josefin, som har vært sammen med Elin helt siden skandalen ble kjent, og andre nære venner har hun brukt dagene på å stå på ski og spise på lokale restauranter.

Hun feiret også en kombinert bursdag og nyttårsaften i Frankrike, men mannen Tiger Woods var ikke å se. Hun har derimot med seg et lag av sikkerhetsvakter.

Nordegren har til nå klart å unngå medias søkelys, etter at det ble kjent at Tiger hadde vært utro mot henne. Paret hadde vært gift i ni år da han ble sendt til sykehus i slutten av november.

Usikker på framtiden
Han hadde da krasjet bilen utenfor deres hjem i Florida, og det ryktes at paret hadde kranglet i forkant. Kort tid etter kom det fram at Woods hadde vært utro, og stadig flere kvinner sto fram og påsto de var hans elskerinner.

Les også: – Woods hadde hoven leppe
Les også: - Elin forlater Tiger

Golfproffen innrømmet affærene på sin nettside og erklærte at han tok en pause fra golfen.

Ifølge The Sun har Elin ikke ennå bestemt seg for hvorvidt hun vil bli i ekteskapet med Tiger, til tross for at skilsmisseryktene har haglet.

– Hun fortalte ham at hun trengte en lengre pause fra ham for å tenke over hvordan de kunne redde forholdet, sier en kilde til en avisen.

Likevel kjøpte hun et hus i Sverige rett før jul. Paret har datteren Sam Alexis og sønnen Charlie Axel sammen.

Elin og barna skal ha tilbrakt julen hos hennes familie i Sverige, mens Tiger på sin side har gjemt seg for offentligheten.

På klinikk?
Ifølge noen rykter har han lagt seg inn på en rehabiliteringsklinikk for sexavhengige i Arizona.

Andre påstår å ha sett ham i Florida sammen med Rachel Uchitel, som er den første kvinnen han ble koblet til.
Les: Tiger Woods på fest med elskerinne

Enkelte hevder også at han gjemmer seg på sin egen yacht, men det er liten tvil om at han vil unngå oppmerksomhet.

Tiger er en av verdens største sportsstjerner, enn så lenge. Sponsorene flykter nå fra 34-åringen, og undersøkelser viser at skandalen har kostet dem om lag 70 mrd. kroner.
Les: Tiger-skandale koster 70 mrd.

2712