(SIDE2): Elin Nordegren (30) har tilbrakt julen sammen med barna Sam (2 1/2) og Charlie (11 måneder) hos sine foreldre i Sverige og nyttår i de franske alpene, men nå skal hun være tilbake i Florida der ferske bilder av henne har dukket opp.

Ifølge flere amerikanske medier har Elin rast ned i vekt, og hun har sett sykelig trøtt og sliten ut. Svenske Aftonbladet derimot mener golfessets forsmådde kone nå ser langt bedre ut enn på de siste ukene.

Smiler?
På bildene, der hun har på seg en tykk strikkegenser og gjemmer øynene bak gigantiske solbriller, er det nesten så man kan skimte et smil på leppene hennes.

Mens ektemannen Tiger Woods (34) har gått under jorden, har Elin vegret seg for å gjemme seg - men hun har holdt helt tyst om hva som skjedde kvelden før jul da politirapporten om en bilkræsjet i deres hjem kom.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Bor hos milliardær
Spekulasjonene om golferens oppholdssted har vært enorme de siste ukene, alt fra å holde seg låst inne i huset til luksusyachten er noe av stedene han muligens kan ha oppholdt seg.

Men nå mener det amerikanske bladet US Weekly at de vet hvor Tiger har vært. Han skal ha bodd til og fra hos milliardæren Jim Dolan (55) - som eier Madison Square Garden, Cablevision og New York Knicks.

Dolan skal ifølge bladet ha tilbudt Tiger å gjemme seg bort på hans enorme strandeiendom i Long Island utenfor New York.

- Tiger har fått hjelp av psykolog mens hans har bodd hos Dolan, sier en kilde til bladet.

Men Jim Dolan selv benekter at verdens beste golfer er hos ham.