(SIDE2): Elin Nordegren (30) er selv barn av skilsmisseforeldre, og det skal ifølge amerikanske medier være en grunn til at hun nå vil kjempe for sitt ekteskap med Tiger Woods (33).

Leve som venner?
- Elin vil ha et solid familieliv. Hun var selv barn av skilsmisseforeldre, og følte at faren overså henne. Hun ønsker ikke at det skal skje med Sam og Charlie. Så hun vil holde familien samlet, selv om hun og Tiger bor sammen som venner og ikke kjærester, sier en kilde til People.

Barna deres er fortsatt ganske små - Sam er to år, mens lille Charlie blir ett neste måned. Så for Elin er barna nå viktigst, og hun ønsker ikke at de skal vokse opp uten en pappa.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

På besøk
Elin viste at hun mente alvor med å prøve å redde ekteskapet da hun i forrige uke reiste til sexklinikken i Mississippi der Tiger oppholder seg. Den svenske skjønnheten tilbrakte fem dager med ham der, og var blant annet i terapi.

Kilder sier til det amerikanske ukebladet at paret nå vil kjempe for ekteskapet, og finne en løsning for å holde sammen.

Vil relanseres
For Tiger er planen, etter at han blant annet har gått i sølibat i 18 uker, at han skal relansere seg som den golfstjernen han er.

Han ønsker ikke at barna skal lide under skandalen som rullet opp før jul, og han vil også vise overfor alle hans sponsorer at han er en god familiemann.

- Han har håpet hele tiden at hans kones raseri ville dø ut, slik at de kunne diskutere situasjonen rasjonelt. Å holde familien samlet er veldig viktig for Tiger, så han gjør hva som helst for å unngå at Elin forlater ham og tar med seg barna, sier en kilde til People.