(SIDE2:) Den svenske modellen Elin Nordegren var tidligere gift med Tiger Woods. De skilte seg i fjor etter at det ble kjent at golfstjernen hadde vært utro.

Men nå skal Nordegren ha funnet lykke igjen, hevder flere amerikanske aviser.

Dater i Sverige
Los Angeles Times skriver at Nordegren dater den amerikanske finansmannen og milliardærarvingen Jamie Dingman. De to skal ha truffet hverandre i flere måneder.

Nordegren og Dingman møtte hverandre allerede i januar under et veldedighetsarrangement i Florida. Siden den tid er de blitt sett sammen ved flere anledninger. Den angivelige paret er også observert sammen i Stockholm.

Dingman blir beskrevet som en klassisk amerikansk mann. Han er kjekk, en ekte gentleman og holder en lav profil. Han kommer fra en velstående familie, og har drevet farens business i Kina de siste seks årene.

Nordegrens nye flamme er tidligere blitt koblet til prinsesse Madeleine, men ryktene ble avvist og de to er bare gode venner.

Utroskapsskandalen
Nordegren og Woods giftet seg i oktober 2004. I fjor gikk de hver til sitt etter en offentlig utroskapsskandale hvor en rekke kvinner sto fram og sa de hadde hatt en affære med Woods.

Det tidligere paret holdt sammen en tid etter at Woods skandaleliv spredde seg i tabloidene, men til slutt fikk Nordegren nok av alle utroskapshistoriene.

Nordegren skal ha fått over 570 millioner kroner i skilsmisseoppgjør, og de deler nå foreldreretten til deres to barn Sam og Charlie.