Gå til sidens hovedinnhold

Ingen eventyrhistorie for Elin

Den svenske eksmodellen fikk ikke livet hun hadde drømt om.

(SIDE2): Selv om ekteskapet mellom Elin Nordegren (29) og Tiger Woods (33) fremstod som en eventyrhistorie, levde de ikke lykkelig alle sine dager.

Den svenske eksmodellen, som alltid har stått støttende ved sin ektemanns side, står nå overfor valget om å bli eller ikke bli. Men hvem er egentlig Elin Nordegren?

Se bilder av Elin Nordegren i bildekarusellen nederst i saken!

Ingen gold-digger
Nordegren møtte Woods da hun jobbet som barnepike for den svenske golferen Jesper Parnevik. Det sies at Woods hadde ventet ett år på at Parnevik skulle introdusere ham for Elin, som på sin side hadde avslått alle invitasjoner fordi hun var i et annet forhold og ville unngå å fremstå som en gold-digger.

Parnevik har i kjølvannet av Woods utroskapsskandale uttalt at han er svært skuffet over golfkollegaens utroskap, og sa i et intervju at han ser på Nordegren som en del av familien.

Prydet magasincover
Før Nordegren tok jobben som barnepike hadde hun jobbet som bikinimodell, og prydet blant annet forsiden på magasinet «Cafe Sport».

Det var derimot barnepsykiater Nordegren drømte om å bli, men hennes karrieredrømmer ble lagt på is da Woods i 2003 fridde til henne under et opphold på luksuriøse Shamwari Game Reserve i Sør-Afrika.

Bryllupet ble holdt under ett år senere ved det 19. hullet ved Sandy Lane Resort, og har blitt omtalt som ett av de dyreste i historien med en prislapp på svimlende 8,5 millioner kroner. Superkjendiser som Oprah, Michael Jordan, Charles Barkley og Bill Gates sto på gjestelisten, og Woods skal visstnok ha leid hele hotellkomplekset med dets 110 rom og tre golfbaner.

Etter bryllupet dro paret på bryllupsreise i den mye omtalt båten Privacy, som det nå ryktes at Tiger Woods bor i.

Les hele saken: Gjemmer Tiger Woods seg her?

Familieforøkelse
Det skulle midlertidig gå nesten tre år før Nordegren fødte parets første barn. Lille Sam Alexis Woods kom til verden 18. juni 2007.

Parets andre barn ble født åttende februar 2009, denne gangen fikk paret en gutt som de kalte Charlie Alex.

Svensk småbyliv
Nordegren, som er datter av politikeren og Sveriges tidligere migrasjonsminister Barbro Holmberg og journalisten Thomas Nordegren, vokste opp i den svenske kystbyen Vaxholm. Hun har en tvillingsøster, Josefin, og en eldre bror ved navn Axel.

Selv om Nordegren er vokst opp med foreldre som var i rampelyset, er det ikke noe sammenlignet med det mediekjøret som er rundt en superkjendis som Tiger Woods. Nordegren ser allikevel ut til å ha taklet livet i offentligheten på en svært god måte. Hun har fått skryt for sin styrke, og det er bemerkelsesverdig at hun ikke har gjort noe for å utnytte sin posisjon som ektefelle til en av verdens beste idrettsutøvere.

Nå spørs det imidlertid om Nordegren ønsker seg litt mer privatliv. Den svenske skjønnheten har sammen med tvillingsøsteren kjøpt seg en luksusvilla ved Stockholms skjærgård.

Selv om kjøpet visstnok skal ha blitt planlagt før Woods utroskap ble avslørt, spekuleres det i om Nordegren allikevel velger å dele sin tid mellom Sverige og USA om det blir slik at hun skiller seg fra golfstjernen.

Skilsmisse?
Det spekuleres nå i om det går mot en skilsmisse for Nordegren og Woods. Alt tyder på at Nordegren vil forlate ektemannen, og hun har ved flere anledninger blitt observert uten giftering.

Les hele saken: – Elin forlater Tiger

Den australske avisen Sydney Morning Herald kan også avsløre at Nordegren har kontaktet stjerneadvokaten Sorrell Trope (82), som er samme advokat som blant annet Kidman, Britney Spears og Cary Grant har benyttet seg av.

2680

Kommentarer til denne saken