Gå til sidens hovedinnhold

- Krever barna og halve formuen

- Hun er vanvittig rasende, sier nær venn.

(SIDE2:) I forrige uke skrev amerikanske aviser at Tiger Woods' kone, Elin Nordegren, skal ha rådført seg med den velkjente skilsmisseadvokat Sorrell Trope i USA. De meldte at det dermed var et tidsspørsmål før Nordegren offentlig tok ut skilsmisse.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

- Rasende
- Hun er vanvittig rasende, sier en nær venn av Nordegren til News of the World. Ifølge avisen skal ikke Nordegren bare ha fått nok av utroskapen, hun skal også være lite begeistret for ektemannens medisinbruk.

Ifølge avisen skal Nordegren ha lagt fram sine skilsmissekrav. Hun vil ha eneansvaret for parets to små barn og halvparten av formuen til ektemannen. Det er imidlertid trolig at hun gjerne vil at barna skal se sin far.

Etablerer seg i Sverige?
I forrige uke ble det kjent at Elin hadde kjøpt en eiendom utenfor Stockholm i Sverige. Eiendommen er stor, men huset kan beskrives som sliten luksus.

Se Elins svenske luksusvilla

Da Woods skjønte at skandalen rundt hans utroskap ikke ville gi seg, bekreftet han til slutt at han hadde vandret utenfor ekteskapets grenser og at han nå ville gjøre alt for å reparere forholdet til sin kone og familien.

Les Elins historie her: Ingen eventyrhistorie for Elin

Kommentarer til denne saken