Gå til sidens hovedinnhold

Svensk jul for Woods-barna

Elin Nordegren og barna nyter tiden i Stockholm. Se bildene!

(SIDE2): Det virker som om Elin Nordegren (30) nå har lagt alle skandaler bak seg.

Den tidligere bikinimodellen er i Sverige for å feire jul med sin svenske familie. De to barna hun har med eksmannen Tiger Woods (34), Sam på tre år og Charlie på snart to år, er også med mamma.

Og selv om interessen omkring Nordegren ikke er like stor i år som i fjor, var en fotograf likevel raskt frem med sitt kamera da han oppdaget Woods' tidligere kone og to barn på vei for å spise frokost på et konditori i Stockholm.

Se flere bilder av familiefrokosten i bildekarusellen nederst i saken!

Eksklusivt strøk
Av bildene å dømme ser det ut til at Nordegren nyter den idylliske julehøytiden i Sveriges hovedstad.

Sammen med sin mor, Barbro Holmberg, besøkte de et kjøpesenter i den fasjonable bydelen Östermalm. På bildene kan man se at Nordegren hjelper sine to barn med å skjære opp maten før den inntas med stor appetitt.

Turbulent år
Det har vært et turbulent år for Nordegren og hennes to barn.

Parterapi, flytting fram og tilbake, og til slutt den endelige avgjørelsen om å avslutte ekteskapet med Woods er bare noe den vakre tobarnsmoren har måttet ta itu med.

- Jeg hadde ingen anelse
I et eksklusivt intervju med det amerikanske magasinet People tidligere i år, uttalte Nordegren at hun ikke visste noe om eksmannens utroskap før elskerinnene begynte å stå fram.

- Jeg har vært gjennom stadier som fornektelse og sjokk til sinne og til slutt sorg over tapet av familien jeg så gjerne ville beholde for barnas del, sa Nordegren til magasinet, som er det eneste hun har gjort og, ifølge henne selv, vil gjøre noen gang vedrørende den kjedelige saken.

Les hele saken her:- Jeg slo ikke Tiger

Woods jubelfeiring
Hvor Tiger Woods skal feire jul vites ikke, men lite tyder på at han skal tilbringe høytiden sammen med sine to barn i Sverige.

Han har uansett masse plass til å ringe julen inn på.

Hans nye hjem, til en verdi av 293 millioner kroner, er på god vei til å ferdigstilles og det er et imponerende palass golfesset nå kan kalle sitt ungkarsrede.

Eiendommen har stor og lang privat strandlinje på den ene siden og et elveoppløp der han har brygge og fortøyningsplass til flere båter. Woods har sin egen yacht, kalt «Privacy».

SE FLERE BILDER FRA FROKOSTEN I ÖSTERMALM HER:

3981

Kommentarer til denne saken