Etter å ha preget forsider verden over knyttet til Tiger Woods angivelige utroskap har Elin Woods sikret seg et eget luksushus i Stockholns skjærgård til 16 millioner svenske kroner, ifølge Expressen.

Eiendommen Fåglarö Gård som ligger utenfor Vaxholm skal være på en unik skjærgårdstomt. For de 16 millionene har Elin sikret seg fire bolighus, et overnattingshus, en sjøbod, to garasjer og en egen sandstrand med en stor brygge.

Ifølge Expressen står Elin Woods oppført som eneeier etter at hun bød en million svenske kroner over prisantydningen.

Luksusen som hun har sikret seg skal ha blitt lagt ut til salgs i september i år.

Skulle ekteparet ende opp med å bli skilt kan Elin regne med å leve et liv i sus og dus. I amerikanske medier blir det anslått av advokater at hun kan ende opp med å bli milliardær, grunnet ektemannens eventyrlige suksess, først og frems på, men også utenfor golfbanen.

Verdens rikeste idrettsutøver
I oktober meldte den anerkjente listemakeren Forbes, som årlig lager dusinvis av lister om hvem som eier hva og hva som eier hvem, med en sak om at Tiger Woods var den første idrettsutøveren i verden som har blitt dollarmilliardær.

I utregningen sin la Forbes til grunn pengene Woods har fått fra sponsorater, pengepremier i turneringer og mye annet.

Forbes åpnet imidlertid opp for at vurderingene er feilaktige på kort sikt, men at det da kun var snakk om måneder før Tiger er den første til å tjene over en milliard dollar på idrett.

Familiekrangel
Ryktene rundt Woods begynte forrige fredag da golfesset krasjet bilen i naboens tre. Da ble det meldt at Woods og kona Elin skal ha kranglet fordi Woods skal ha hatt en elskerinne. Husbråket skal ha vært grunnen til hans nattlige kjøretur.

Les mer: - Jeg hadde sex med Tiger Woods

- Sviktet familien
Etter flere dager med massiv pressedekning rundt hans angivelige utenomekteskapelige affære, valgte Tiger Woods onsdag kveld å komme med en uttalelse der han sier at han sviktet sin egen familie.

Les Tiger Woods' beklagelse her

- Jeg har sviktet min familie og jeg angrer på de feiltrinnene av hele mitt hjerte, meldte han.

Les også:-Jeg hadde sex med Tiger Woods