(SIDE2): En talsperson for The CW har bekreftet at Hurley vil dukke opp på skjermen neste sesong, skriver aceshowbiz.com.

Den 46 år gamle skjønnheten, som har vært å se i tv-serien «Wonder Woman», vil spille en en maktsyk kvinne ved navn Diana Payne. Produsentene av «Gossip Girl», Stephanie Savage og Joshua Safran beskriver karakteren hennes slik: «sexy, smart, selvgod mediehersker med en allround makt over de fleste andre i serien».

Når Diana Payer kommer inn i serien, vil det reflektere på flere av de andre rollene. Inkludert og spesielt Gossip Girl selv. Fornøyde med sitt nye tilskudd til serien, legger de to produsentene til at Hurley sin sans for humor, intelligens og skjønnhet passer Gossip Girl-verdenen perfekt. «Vi føler oss heldige som har fått tak i henne», sier de til nettstedet.

Hurley, som for 13 år siden var sammen med Hugh Grant, er best kjent for sin rolle som Vanessa Kensington i «Austin Powers». For ikke lenge siden gjorde hun seg ferdig med filmen «High Midnight», som vil komme på kino i 2012.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

«Gossip Girl» sin femte sesong kommer på amerikanske skjermer 26. september. Den franske skuespilleren og modellen Roxane Mesquida har fått rollen som Prins Louis sin søster som vil true med å ødelegge det kongelige bryllupet til Blair.