Gå til sidens hovedinnhold

Nok en mamma kaster klærne

Den italienske skjønnheten viser sin gravide mage.

(SIDE2): Den tidligere Wonderbra modellen, Elisabetta Gregoraci (28), er den siste i rekken av kjendiser som viser fram sin gravide kropp.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Den vakre modellen er gift med millionæren Flavio Briatore (59), og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den 30 år eldre playboyen har valgt å stifte familie med denne skjønnheten.

Se flere bilder av den gravide skjønnheten her! (ekstern lenke)

Gjør det for andre mødre
Gregoraci stiller opp på de sexy bildene fordi hun vil stå opp for andre mødre, men det er vanskelig å si helt på hvilken måte hun gjør nettopp dette.

Bildene av den italienske skjønnheten er publisert i det italienske magasinet Chi, og i et intervju med bladet avslører hun hvor det kommende barnet skal bli født.

- Barnet vil bli født i London fordi det er her vi bor. Deretter vil vi dra til Tyskland hvor jeg vil få noen stamceller preservert fra navlestrengen i tilfelle det skulle bli noen helseproblemer, avslører Gregoraci ifølge Daily Mail.

Erstattet Herzigova
Den italienske modellen har også jobbet som danser på det italienske TV programmet Libero. Da hun ble Wonderbras ansikt utad var det supermodellen Eva Herzigova hun erstattet.

Herzigova stilte selv opp i en utfordrende fotoshoot da hun var gravid, men disse to er langt fra de eneste som har latt klærne falle.

Mange husker kanskje en naken Demi Moore på forsiden av Vanity Fair, eller Britney Spears' sexy gravidbilder i Harper's Bazaar.

Barn med Heidi Klum
Gregoraci og Favio giftet seg 14. juni 2008 i Roma. Paret hadde da vært sammen i to år.

Falvio har allerede datteren Leni (4) sammen med supermodell Heidi Klum, men tar ikke en aktiv rolle i hennes oppdragelse. Det har også versert rykter om at Klums ektemann, Seal, nå skal adoptere Leni, så det er liten sannsynlighet for at Flavio noen gang vil fremstå som noen farsfigur for den unge jenta.

Magasinet Chi er et ukentlig italiensk glossy sladremagasin som er mest kjent for å trykke et svart-hvitt bilde av en dødende prinsesse Diana i 1997, noe de fikk mye kritikk for.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar