(SIDE2): - Jeg har ikke noe problem med å være toppløs, og nå, i alderen 26, så tenker jeg at jeg burde ta toppløsbilder før jeg får barn, sier Elizabeth Jagger til telegraph.co.uk.

Jagger ble for noen år siden, da hun var relativt fersk som modell, bedt om å stille opp naken for Playboy. Den gang takket hun nei - men sier altså gjerne ja nå. Muligens.

- Likevel, det er ganske seksuelt... Man må ha grenser, sier hun.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Vill søster
Elizabeth er eldste barn av rockeikon Mick Jagger og modell Jerry Hall. De har i tillegg sønnen James (24), Georgia (18) og Gabriel (12).

Den siste tiden er det søster Georgia som har fått mest oppmerksomhet i pressen. Hun følger i storesøsters fotspor og flytter snart til New York for å bli modell og bo sammen med storesøster. Elizabeth har hele tiden kommet med råd og forsøkt å beskytte sin yngre søster, men det er ikke alltid like lett. Som da Georgia ble fotografert i det hun tok imot en pakke på bursdagen sin, utenfor den lokale puben - og ryktene om heroin og annet dop skjøt fart.

- De gikk virkelig etter henne da. Men hun har lært av det, sier storesøster, som mener at dop flyter i langt større grad i London enn hjemme i New York.

Les: - Har fått festnekt

Les også: Stjel stilen: Georgia Jagger

Utkledningsskap
Elizabeth ble oppdaget som modell i en alder av 13 år, og flyttet fra hjemmet i England til New York da hun var 16. Men allerede som fireåring visste hun at det var den karriereveien hun ville ta, da hun var på visning sammen med mamma.

- Jeg ble fullstendig bergtatt. Etterpå gikk jeg gjennom skapene og skuffene hennes, og det var den beste utkledningsskapet et barn kan ha.

HTML EMBED