Gå til sidens hovedinnhold

Lanseringsfest i høstkulden

Torsdag var det duket for Elle Manns lanseringfest i Oslo.

(SIDE2): Dette var den andre utgaven av herreversjonen av Elle, og en skjeggete Nicolai Cleve Broch pryder forsiden av magasinet. Broch selv dukket imidlertid ikke opp på festen.

Se bilder fra festen nederst i saken

Det gjorde derimot Marion Ravn, som var kledd i en svart topp og en svart bukse.

Også alpinist Hans Petter Buraas tok seg turen til lanseringsfesten på nyoppussede Pigalle på Grønland i Oslo. Han viste at man slett ikke trenger å kle seg kjedelig i kulden. Han dukket nemlig opp i en stor, brun vest i fuskpels.

Tidligere sjefredaktør i Natt&Dag, Audun Vinger, og vokalist i King Midas, Ando Woltmann, var kveldens DJs.

Dette er den andre utgaven av herremagasinet - et testnummer var i salg den 12.april. Tidligere Natt&Dag-redaktør Gaute Drevdal er redaktør for satsingen Elle Mann. Magasinet har tidligere blitt karakterisert av forlagssjef Signy Fardal som en spin-off av kvinnebladet Elle.

Andre kjendiser som møtte opp på festen var Signy Fardal, filmanmelder i Oslo TV Nils Anker, tidligere programleder på TV 3 og Elle-journalist Mari Midtstigen, tidligere homsepatruljen-deltaker John Ødegård Jensen, Aylar Lie, forfatter og skuespiller Anders Danielsen Lie med modellkjæresten Iselin Steiro, Odd-Magnus Williamson fra filmen Reprise og modellen Erin Curtin.