Gå til sidens hovedinnhold

- Ringen har 120 diamanter

Charlotte Thorstvedt kom med ny diamantring på fingeren.

EMIL OG SAMUEL (SIDE2): Knalldyre antrekk, latter, vonde sko, solskinn, lekre damer, stjernenykker, gravide mager, gifteklare kjendiser, champagne og kanapeer er stikkord som beskriver motebladet ELLE sin sommerfest på trendutestedet Emil og Samuel i Oslo onsdag kveld.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Spilte kostbar
Men ingenting slo TV2-programleder Charlotte Thorstvedts (23) entre. Med egen "ring"-vakt entret hun den røde løperen med en fantastisk ring fra den danske smykkedesigneren Ole Lynggaard.

- Ringen har 120 diamanter, stråler Charlotte og viser den villig vekk til alle som vil se. «X-faktor»-programlederen ankom heldigvis festen i mer en bare en svindyr ring. Stavangerjenta hadde på seg en vintage kjole og en vest fra «Stella Nova». Det er et dansk designermerke som ble startet av Eddie Skollers datter, Trine.

Forlovelsesring?

- Jeg har aldri følt meg så kostbar, ler hun og forteller at ringen koster 165.000 kroner.

- Nå er jeg skikkelig bling bling i kveld, jubler hun før hun, den lånte ringen og barndomsvenninen Astrid Lillo haster inn på festen.

Så gjenstår det å se om Charlottes samboer Ådne Meisfjord, vokalist i «120 days», selger nok plater til å ha råd til en så flott forlovelsesring.

Charlotte er ikke den eneste som har vist sine flotte smykker i det siste:

LES OGSÅ:
Celina-smykke til 662.000 kroner
Celinas lekre forlovelsesring

Ringen forsvant
Litt utpå kvelden møter nemlig Side2 Charlotte igjen og da er diamantringen søkk vekk.

- Har du mistet den nå, spør vi.

- Nei, er du gal. Jeg var bare så redd for å miste den at jeg måtte gi den tilbake. Jeg ble helt nervøs av å gå rundt med den, innrømmet hun.

Mote-avsløring

En annen kjendiskvinne som strålte på festen var skuespiller Jenny Skavlan.

- Dette er en HM-kjole som jeg har sydd om selv. Det er jo finanskrise, spøker hun og beskriver smykkene som Hong Kong accessori.

Utenom en liten tur på Roskilde-festivalen blir det ikke noe ferie på Jenny i sommer. Hun har det veldig travelt om dagen med innspilling av kortfilm, spillefilmen «Tomme tønner» og produksjon av en egen kleskolleksjon.

- Jeg skal samarbeide med et større norsk motemerke. Det er jeg veldig glad for og det er spennende, smiler hun, men vil ikke avsløre hvilket merke det er.

2103

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken