(SIDE2): Komiker Ellen DeGeneres (50) er ikke ubevandret i verden av kyssing av til dels berømte folk foran publikum (hun har klint med både Janet Jackson og Colin Farrell - for å nevne noen). Og i natt delte hun leppene sine med nok en berømthet under People´s Choice Awards i Los Angeles.

Ellen fikk favorittprisen for sitt talkshow «The Ellen DeGeneres Show» under nattens prisutdeling og til å dele ut prisen var rocker og Pamela Andersons eksmann Kid Rock (37).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Klinte til
Kid Rock så uten tvil sitt snitt til å kysse litt på den relativt nygifte Ellen. Og talkshowdronningen lot seg ikke be to ganger. Kid, som ankom i cowboyhatt med fjær og store solbriller, fikk sitt til - men han var ikke den eneste som kysset på prisutdelingen.

Christina Applegate fikk et nesten-kyss-på-leppene av skuespiller David Boreanaz da hun mottok prisen for beste kvinnelige TV-skuespiller. Christina snudde hodet til høyre, mens David så ut som han egentlig ville kline til på truten.

Prisdryss
Årets første prisutdelingen sparket i gang den store prissesongen i Los Angeles og stjernene møtte opp i hopetall til den store kvelden.

Pris for beste mannlige TV-skuespiller gikk til britiske Hugh Laurie (49) for rollen som legen House i serien med samme navn. Laurie mottok prisen fra den frustrerte fruen, Teri Hatcher (44) - og de to så ut til å kose seg på scenen.

Se flere bilder og les hvem som gikk av sted med folkets priser her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!